SPOR

PETROLSPOR 3 FUTBOLCU TRANSFER ETTİ

Petrolspor, Veysel Kılıç, Mehdi Akgül ve Ahmet Taş ile resmi olarak sözleşme imzaladı.

PETROLSPOR 3 FUTBOLCU TRANSFER ETTİ
02-01-2017 19:11
Google News

Spor Toto 3. lig 2. grupta İlimizi temsil eden Petrolspor’da Kemer Limak otelde devre arası kamp çalışmaları devam ederken, kadrosunu güçlendirmek çalışmaları da sürüyor.

Petrolspor Transfer komitesi, teknik direktör Tarık Yurttaş’ın verdiği rapor doğrultusunda görüşüp anlaşmaya vardıkları 3 futbolcunun ismini resmi olarak açıkladı.

Petrolspor yönetimi, Gölcükspor’dan Orta saha oyuncusu Veysel Kılıç, Anadolu Üsküdarspor’dan stoper Mehdi Akgül ve Zonguldak Kömürspor kalecisi Ahmet Taş’ı renklerine bağlayan sözleşmeyi imzaladılar.

‘3 FUTBOLCU DAHA ALINACAK’

Petrolspor Transfer komitesinde bulunan Ekrem Konaç, Turgut Önal ve Mustafa Balaban yaptıkları açıklamada, “Teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda hareket ediyoruz. Nokta transferler yapmaya çalışıyoruz. 3 futbolcuyu daha kadromuza katmayı hedefliyoruz. Bu konuda görüşmelerimiz sürüyor. Kamp dönemi sonuna kadar transferimizi bitireceğiz. Güçlü bir şekilde ligin 2. yarısına başlayacağız.” Dediler.

ALT YAPIDAN 5 FUTBOLCU

Devre arası kamp çalışmaları ile transfer çalışmalarını birlikte yürüten Petrolspor alt yapıdan 5 futbolcuyu kampa götürerek kadrosuna takviye yaptı. Petrolspor as başkanı Ekrem Konaç alt yapıdaki oyuncular ile ilgili yaptığı açıklamada, “Furkan Dicle, Ayetullah Baz, Yunus Emre Kayıkçı, İbrahim İnal ve Hasan Kılıç’ı devre arası kampına götürdük. Bu futbolcular gelecek için bizlere umut olmuştur. Alt yapıda hak eden futbolcuları kadromuza katmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete