SPOR

PETROLSPOR 3 PUAN AVINA ÇIKTI

Ligin 11. haftasında Erzinspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Petrolspor dün karayolu ile Hatay’a gitti.

PETROLSPOR 3 PUAN AVINA ÇIKTI
02-11-2018 19:40
Google News

Ligde son hafta kendi saha ve seyircisi önünde Tepecikspor’u 2-0 mağlup eden, Salı günü Türkiye Kupasında Süper lig ekiplerinden Kasımpaşa ile karşılaşan Petrolspor moralsiz bir şekilde Hatay’a gitti. Erzinspor ile Pazar günü saat 13.00’te karşılaşacak olan Petrolspor 2 gün önceden Batman’dan ayrıldı.

KUPA MAÇINI DEĞERLENDİRDİ.

Türkiye kupası maçının geride kaldığını belirten Petrolspor as başkanı Tekin İnci, “Kupa maçının son dakikasında atılan bir pet şişe için maçı tatil eden orta hakemi öncelikle Allah’a havale ediyoruz. Bu kadar acımasız bir karar veremez kimse. Başkanımı futbolcularımız ve yönetimimiz taç atışını kullandır maçı bitir dememize rağmen maalesef ufak bir olay için maçı tatil etti. Bu Petrolspor için ve Batman için verilecek en kötü bir karardır.” Dedi.

HEDEF 3 PUAN

Kupa maçını artık unutmamız gerektiğini belirten As Başkan Tekin İnci, “Erzin deplasmanına 2 gün önceden gidiyoruz. Hedefimiz 3 puan. Bu maç bizim için önemli. Erzinspor’u deplasmanda yenip, Petrolspor’u hak ettiği yere taşımak istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete