SPOR

PETROLSPOR, 3 PUAN HASRETİNE SON VERDİ

Petrolspor, haftalar sonra Çorum Belediyespor’u 2 – 0 yenerek 3 haftalık 3 Puan hasretine son verdi.

PETROLSPOR, 3 PUAN HASRETİNE SON VERDİ
08-10-2015 20:12
Google News

Lige iyi başlangıç yapan ve son 3 haftada kaybettiği puanlarla puan cetvelinde alt sıralarına yerleşen Petrolspor Çarşamba günü Çorum Belediyespor’u 2-0 mağlup ederek, rahat bir nefes aldı.

10 PUANA ULAŞTI

Bu sezon ligde oynadığı 7 maçtan 3 mağlubiyet, 1 beraberlik ve 3 galibiyet alan, oynadığı 7 karşılaşmada 9 gol atan ve kalesinde 10 gol gören Petrolspor topladığı 10 puanla puan cetvelinde 11. sıraya yerleşti.

ÇORUM MAÇI ÇIKIŞ MAÇI OLDU

Bergemaspor, Vanspor ve Kastamonuspor mağlubiyetlerini iş kazası olarak değerlendiren Petrolspor teknik direktörü Orhan Kapucu, Çorum Belediyespor galibiyetiyle çıkışa geçtiklerini söyledi. Çok zor şartlar ve kısıtlı imkanlarla görev yaptığını belirten Teknik patron Orhan Kapucu, “Başkanımız Aydın Gülmez’in üstün gayretleri sonucu bu takımı kurup, bu seviyeye getirdik. İyi bir takım kurduğumuzun ve bu takımın maçlarda iyi mücadele ettiğini herkese gösterdik. Bu ligde her takım her an her skoru alabilir. Bunu sporseverler normal karşılamalı. Ligde hedeflediğimiz puanları toplayacağız. Hedefimizden uzaklaşmadık. Taraftarlarımız sabırlı olurlarsa hedeflerimize ulaşırız.” İfadelerini kullandı.

HEDEF ERZİNCAN MAÇI

Çorum Belediyespor maçının geride kaldığını belirten Teknik sorumlu Kapucu, “Erzincan deplasmanı bu grupta en zor deplasman. Bu zorlu deplasmandan puan veya puanlar çıkarmak istiyoruz. 2 günlük çalışma süremiz var. Futbolcularımızı motive edip, Erzincan’a gideceğiz.” dedi

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete