SPOR

PETROLSPOR 3 PUAN İÇİN İSTANBUL’A GİTTİ

İlk yarınını son haftasında deplasmanda Arnavutköyspor ile karşılaşacak olan Petrolspor, Özel idare spor tesislerinde çalışmalarını tamamlayıp, İstanbul’a gitti.

PETROLSPOR 3 PUAN İÇİN İSTANBUL’A GİTTİ
16-12-2021 16:00
16-12-2021 23:01
BATMAN
Google News

Ligde oynadığı 16 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan ve 6 puan fark ile liderlik koltuğunda oturan Petrolspor, Cumartesi günü saat 13.00’te karşılaşacağı İstanbul Arnavutköy maçına sıkı bir şekilde hazırlanıyor. İstanbul Arnavutköy deplasmanında zeminin sentetik çim saha olmasından dolayı çalışmalarını Batman İl Özel İdaresi Spor Tesislerinde gerçekleştiren kırmızı-beyazlı ekip teknik ve taktik çalışmaları yaptı.

HEDEF 3 PUAN

Teknik direktör Zafer Hızarcı nezaretinde çalışan takımda futbolcuların Kütahyaspor mağlubiyetinden dolayı bir hayli hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Perşembe günü İstanbul’a gidecek olan Petrolspor kafilesi Ter idmanından sonra kampa girip, Arnavutköy maçına konsantre olacak.

DEVREYE MORALLİ GİRMEK İSTİYORUZ

İlk yarıyı mutlu bitirmek istediklerini belirten Petrolspor basın sözcüsü Av. Orhan Güzel,“Kütahyaspor maçında beklenmedik bir mağlubiyet aldık. Biz bu puanları bu futbolcular ile topladık. Kariyerli ve kaliteli bir takımımız var. Arnavutköy maçını kazanıp, devre arasına moralli girmek istiyoruz. Bunuda başaracak güce sahibiz. İstanbul deplasmanında alacağımız 3 puanı taraftarlarımıza armağan edeceğiz.” Dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
7 Mayıs 2024 e-gazete