SPOR

PETROLSPOR 3 PUANI ALDI

HAKEMLER: Adem Bozkurt**, Asker Açıkgöz***, Baki Mutlu***

PETROLSPOR 3 PUANI ALDI
24-09-2017 20:45
Google News

BATMAN PETROLSPOR: Ahamet Taş***, Halil Aşut**, Reha Kurt**, Emre Aydın**, Erman Taşkın***, Ensar Çetinkaya** ( Dk 80 Batuhan Kurt**),  Celal Aras***, Emre Bayram***, Veysel Karadağ***, Ohuzhan Demirel***, Samad Kartal**,

ORHANGAZİ BELEDİYESPOR: Eren Yılmaz*, Kadir Gezer**, Uğur Adem Gezer**, Recep Çelik**, Koray Kurt**, Yunus Emre Mert**, Murat İrişli**, İlhan Güler*, Mustafa Yükseltepe**, Oğuz Küçük**, İbrahim Demirel**

GOLER: 46 Dk. Erman Taşkın, DK. 90 Batuhan Kurt

TFF 3. lig 1. grupta mücadele eden temsilcimiz Batman Petrolspor, Orhangazi Belediyespor’u kendi evinde 2-0’lık skorla yenerek puanını 4’e yükseltti.

Kupada ki Göztepespor zaferinden sonra evinde ağırladığı Orhangazispor'u 2-0 yenerek ligde ki ilk galibiyetini elde eden Petrolspor  puanını 4’e yükseltti.

Ligin 4. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Batman Petrolspor, Orhangazispor ile karşılaştı. Saat 15.00’da başlayan maçta ilk yarı her iki takımda vasat futboluyla dikkat çekti. Hafta içinde Göztepespor galibiyetinin verdiği moral ile Orhangazi Belediyespor’u konuk eden Batman Petrolspor, 46. dakikada Erman Taşkın’ın karamboldan bulduğu gol ile 1–0 öne geçti. Karşılaşmanın 80. dakikasında ise Orhangazi Belediyespor oyuncusu Kadir Demir’in rakip oyuncuya yaptığı sert müdahalenin ardından karşılaşmanın hakemi tarafından kırmızı kartla oyundan atıldı. Beraberlik için Batman Petrolspor kalesine yüklenen Orhangazi Belediyespor, kontra ataktan 90 artı 2’de Batuhan Kurt’un boş kale attığı gol ile müsabakadan 2–0 yenik ayrıldı. Böylelikle ligde ilk galibiyetini alan Petrolspor puanını 4’de yükseltirken Orhangazi Belediyespor ise 4 puanda kalarak haftayı kapattı. Petrolspor Çarşamba günü Erzinspor ile deplasmanda karşılaşacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?