SPOR

PETROLSPOR, 4 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Devre arası kampı için Antalya’nın Belek İlçesine giden Batman Petrolspor’da çalışmalar tüm hızıyla devam ederken kamp boyunca yapılacak hazırlık maçlarının tarihleri ise belli oldu.

PETROLSPOR, 4 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK
04-01-2018 18:15
Google News

HAZIRLIK MAÇLARININ TARİHLERİ BELLİ OLDU
Ligin ilk devresini 26 puanla 5. sırada bitiren Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, Devre arasını Antalya’nın Belek İlçesinde 18 günlük kamp programıyla değerlendiriyor. Kamp programının 2. etabına başlayan Petrolspor, eksikliklerini tespit etmek için hazırlık maçlarına çıkacak. İlk hazırlık maçını yabancı amatör bir takımla yapan Kırmızı-Beyazlı Ekip, 7-0’lık farklı bir sokarla kazanmıştı. Geri kalan bölümde ise 4 hazırlık maçına daha çıkacak olan Temsilcimiz, 
5 Ocak’ta Tepecikspor, 7 Ocak’ta Diyarbekirspor, 9 Ocak’ta Payasspor ve 11 Ocak Arsinspor ile hazırlık çamları yapacak. 
“TAKIMI 2. YARIYA HAZIR HALE GETİRECEĞİZ”
2. etap kamp programında oynanılacak hazırlık maçlarıyla ilgili bilgi veren Petrolspor As Başkan ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “2. Etap kampımızda çalışmalarımıza başlarken belirli aralıklarla yapacağımız 4 hazırlık maçıyla takımı ligin 2. devresine hazır hale getireceğiz. Herhangi bir sakat oyuncumuz bulunmuyor. Öte yandan takımımıza yeni transfer olan Hakan Soylu’da 2. Etap kamp çalışmalarına katılmıştır.  Transfer çalışmalarımız teknik heyetimizle birlikte devam etmektedir. Teknik heyetimizin ihtiyaç duyduğu nokta transferler yaparak transferi kapatmayı hedefliyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete