SPOR

PETROLSPOR 4. HAZIRLIK MAÇINI KAZANDI

2. lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Petrolspor 4. Hazırlık maçında Balıkesirspor’u 2-0 mağlup etti.

PETROLSPOR 4. HAZIRLIK MAÇINI KAZANDI
12-08-2022 14:39
12-08-2022 15:00
BATMAN
Google News

Petrolspor : 2 Balıkesirspor : 0

2. lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Petrolspor 4. Hazırlık maçında Balıkesirspor’u 2-0 mağlup etti.

Sezon öncesi kamp çalışmalarını Afyonkarahisarda tamamlayan Petrolspor son hazırlık maçında Balıkesirspor’u Mehmet Küçükdurmuş’un attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Teknik direktör Ahmet Yavuz, Balıkesirspor karşısında tüm futbolculara görev verirken, takımdaki eksik mevkileri tepsi etti. 43. Ve 59. Dakikalarda Mehmet Küçükdurmuş’un attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılan Petrolspor Cuma günü yaptığı ter idmanından sonra kampı noktaladı.

KAMP BİTTİ

Sezon öncesi 2. Etap kamp çalışmalarını Afyonkarahisarda yapan Petrolspor son hazırlık maçını yaptıktan sonra Cuma günü yaptığı ter idamından sonra kampı noktaladı. Futbolculara verilen 3 günlük izinden sonra takım Pazartesi günü Batman’da toplanacak ve Salı günü TPAO tesislerinde çalımalara başlayacak. 

PETROLSPOR’DA GİDENLER VAR GELEN VAR

Sezon öncesi transfer edilen ve Ayfonkarahisar Kampına katılan Anıl Gir, Ramazan ve İlyas Sarı takım ile ilişkilerini kesip, kamptan ayrılırken, son olarak Onur Arıkan’ı transfer etti.

Petrolspor yönetimi, Galatasaray'ın altyapısında yetişen, ümit milli takımlarda forma giyen ve son olarak Serik Belediyespor'da oynayan sağ bek Onur Arıkan ile sözleşme imzaladı.

İKİ TRANSFER DAHA YAPILACAK

Takımdaki eksik mevkilere takviye yapmak için transfer komitesinin ve kulüp başkanını uğraş içinde olduğunu belirten Petrolspor teknik direktörü Ahmet Yavuz, “iki futbolcuya daha ihtiyacımız var. Prensipte anlaşma vardığımız bu futbolcuları Batman’da yapacağımız çalışmalarda aramıza katacağız. Ve lige sorunsuz girmek için çalışacağız.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete