SPOR

PETROLSPOR : 4 SARIYER : 0

Antalya’nın Lara ilçesinde devre arası kampını yapan Petrolspor oynadığı 2. hazırlık maçında 2. lig temsilcisi Sarıyerspor’u 4-0 mağlup etti.

PETROLSPOR : 4 SARIYER : 0
06-01-2020 12:14
Google News

 

İdeal 11 ile sahaya çıkan kırmızı-Beyazlı ekip, 2.Lig temsilcisi Sarıyerspor’u 4-0 yenerek ikinci devre öncesi rakiplerine gözdağı verdi. 
Petrolspor’a farklı galibiyeti getiren gollere yeni transferlerden 17. ve 32. dakikalarda Güner 90. dakikada Şükrü Kaan Kılıçaslan ve 62. dakikada Emre Kars attı. 
TAYLAN ÖZGÜN PETROLSPOR'DA
Sezonun ilk devresini Erzin Belediyespor'da kiralık olarak geçiren Hatayspor'lu forvet oyuncusu Taylan Özgün ile prensipte anlaşma sağlandığı bu futbolcunun önümüzdeki günlerde Petrolspor ile sözleşme imzalayacağı gelen bilgiler arasında.
BALABAN TÜM MESAİMİZİ PETROLSPOR İÇİN HARCIYORUZ
2. lig ekiplerinden Sarıyerspor ile yapılan hazırlık maçını değerlendiren Petrolspor futbol şube sorumlusu Mustafa Balaban, takımın lige hazır olduğunu bir-iki eksikliklerinin bulunduğunu belirtirken, teknik heyetin takım içindeki arayışlarının devam ettiğini belirtti. 
Yönetim olarak tüm mesailerini Petrolspor için ayırdıklarını belirten Balaban, “Öncelikle Batman’ın markası olan Petrolspor’u ligde bırakıp, daha sonra gelecek sezonu hesaplarını yapıyoruz. Sarıyerspor karşısında ortaya konulan oyundan ve sahadaki mücadeleden memnunuz. Takımın daha iyi olabilmesi için teknik heyet ve yönetim olarak çalışıyoruz. Taraftarlarımız ligin 2. devresinde farklı bir Petrolspor izleyecekler.” İfadelerini kullandı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete