SPOR

PETROLSPOR 4 TRANSFER DAHA YAPTI

3. lig temsilcimiz Petrolspor Keçiörenspor’dan Okan Karabulut, Ankara Demirspor’dan Serkan Özdemir, Orduspor’dan Sabahattin Usta ve Burak Serez’i renklerine bağladı.

PETROLSPOR 4 TRANSFER DAHA YAPTI
23-08-2019 13:01
Google News

 

Yeni sezon hazırlıklarına TP tesislerinde yaptığı çalışmalarla devam eden Petrolspor, 4 transfer daha yaptı. Keçiörenspor’dan kaleci Okan Karabulut, Ankara Demirspor’dan stoper Serkan Özdemir, Orduspor’dan eski futbolcusu Sabahattin Usta ve geçen yılda Petrolspor formasını giyen Burak Seres’i ile anlaştı.  
18 FUTBOLCU TRANSFER EDİLDİ
Yeniden yapılanmaya giden Petrolspor, transferde 18 futbolcuyu renklerine bağladı. 
Daha önce Ali Kuleli, Veli Akbulut, Ardahan Gündoğdu, Aziz Ceylan, Emre Kars, Nurullah Serbest, Ali Kemal Özkan, Fahri Küçükkurt, Turgut Kirveli, Fatih Aydın, Çetin Turan, Ramazan Özcan, Okan Toprak, Hasan Daş’tan sonra Okan Karabulut, Serkan Özdemir, Sabahattin Usta ve Burak Seres ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni futbolcular bugün Batman’a gelip takım ile birlikte çalışmaya başlayacak. 
KARAKÖPRÜ İLE HAZIRLIK MAÇI
Önümüzdeki hafta başlayacak lig öncesi Petrolspor, Pazar günü Urfa Karaköprüspor ile deplasmanda bir hazırlık maçı yapacak. Sakatlığı devam eden 2 futbolcu ile birlikte takımda 28 futbolcunun bulunduğunu belirten Petrolspor teknik direktörü Orhan Kapucu, “Kadromuzu 25 ile sınırlayacağız. Yönetime verdiğim rapor doğrultusunda 1 orta saha oyuncusu daha alıp, transfer dosyamızı kapatacağız. Kurduğumuz takım ile bu sezon bu grupta çok iş yapacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımızdan biraz sabır istiyorum. Takımda uyum sorunun çözümleyeceğiz. Buna da biraz zaman lazım. Futbolcularımın iyi niyetini görüyorum.” İfadelerini kullandı. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?