SPOR

PETROLSPOR, 5 FUTBOLCUYU TRANSFER ETTİ

2014–2015 sezonunda zirve hedefleyen bir kadro oluşturmak isteyen Petrolspor’da transfer çalışmaları sürüyor.

PETROLSPOR, 5 FUTBOLCUYU TRANSFER ETTİ
25-06-2014 19:47
Google News

İç ve Dış transfer görüşmelerini birlikte sürdüren Petrolspor, İzmir Karşıyakaspor'dan orta saha oyuncusu Ali Kemal Özkan, stoper Metin Peker, ayrıca geçtiğimiz sezon Karşıyaka'dan kiralanan Cihan İlkme ile 2 yıllığına anlaşılırken, iç transferde de Onur Şirin ve Kaleci Ali Çiçek ile sözleşme imzalandı.

NOKTA TRANSFER YAPIYORUZ

Transferden Sorumlu Asbaşkan Volkan Öztürk, kadroya yeni isimlerin dahil olduğu törende, transfer konusunda bugüne kadar seçici davrandıklarını belirterek ''Transfer yapmak için oyuncu almak istemiyoruz, takıma katkı yapacağına inandığımız bir oyuncu olursa transfer yaparız” dedi.

"BATMAN’A YAKIŞIR BİR TAKIM OLUŞTURMAYA ÇALIŞIYORUZ"

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Petrolspor Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gülmez, Batman’a yakışır bir takım oluşturmak için yönetim olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirterek "Yedek kulübesinde bekleyen değil direkt oynayacak oyuncular almak istiyoruz. Bundan dolayı da ince eleyip sık dokuyoruz. Şu ana kadar transfer edilen oyuncuların takıma yararı olacağına inandığımız oyunculardır. Dış transferin yanında iş transferde de görüşmelerimiz sürüyor. Kaleci Süleyman, Kaptan Ahmet, Hüseyin Rüzgar’ın yanı sıra sözleşmesi devam eden oyuncularımız ile anlaşmak için kendilerine teklif sunduk. Onlardan gelecek haberlere göre transferimizi şekillendireceğiz” dedi.

KAMP ISPARTA’DA OLACAK

1. Etap kamp çalışmasını Isparta Davraz’da yapacaklarını belirten Başkan Aydın Gülmez “Kamp dönemine kadar transferlerimizi tamamlayıp, sezona eksiksiz girmek istiyoruz. 25 kişilik bir kadro düşünüyoruz. Hazırlık kampı sonunda Teknik heyetimizin vereceği rapora göre hareket edeceğiz” şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete