SPOR

PETROLSPOR, 6 FUTBOLCU TRANSFER ETTİ

Spor-Toto 3. lig temsilcimiz Petrolspor, ara transfer döneminde renklerine bağladıkları 6 yeni futbolcuyla gücüne güç kattı.

PETROLSPOR, 6 FUTBOLCU TRANSFER ETTİ
20-01-2016 20:51
Google News

Ara transfer döneminde, Önder Sezar Mangu, Veysel Kılıç, Habib Uzun, Müslüm Talşik, Taner Arı, Süleyman Baykuş’u renklerine bağlayan Petrolspor, ligin 2. yarısındaki hedefi puan sıralamasında üst sıralara tırmanmak.

Petrolspor Genel kaptanı Reşit Kaygu, takıma kazandırdıkları 6 yeni futbolcuyla güçlerine güç kattıklarını belirtirken, “İkinci devrenin ilk maçında Sandıklıspor’u deplasmanda 3-0 mağlup ettik. Çatalcaspor maçında çok iyi oynamamıza rağmen gol atamadık. Bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Çine Madranspor maçından mutlak surette 3 puan almayı hedefliyoruz. Kadromuz güçlendi ve bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Yeterki, futbolcularımız iyi motive olsunlar.” Dedi.

Genel kaptan Reşit Kaygu, takımın gidişatının iyi olduğunu dile getirerek, "Teknik heyetimiz ile uyumlu çalışıyoruz. Takım olarak başarı için kenetlendik. Taraftarlarımızın desteği ile sezon sonunda başarıyı yakalayacağız.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete