SPOR

PETROLSPOR 6 PUANLIK MAÇA ÇIKACAK!...

PETROLSPOR 6 PUANLIK MAÇA ÇIKACAK!...

PETROLSPOR 6 PUANLIK MAÇA ÇIKACAK!...
21-11-2014 18:20
Google News

Ligde istenilen sonuçları alamayan Petrolspor düşme hattından kurtulmak isteyen Gaziosmanpaşaspor’u yenmeyi hedefliyor.

Spor – toto 3. lig 1. grupta mücadele eden Petrolspor yarın saat 13.00’te Gaziosmanpaşaspor ile karşılaşacak. TPAO tesislerinde bugün yapacağı ter idmanından sonra kampa girecek olan Kırmızı-Beyazlılar Gaziosmanpaşaspor maçından 3 puan almayı hedefliyor.

CAN MORGÜL VE CİHAN YOK

Darıca Gençlerbirliği maçında kart gören Cihan ve Can Morgül Gaziosmanpaşa maçında forma giyemeyecek. Sahaya çıkacak kadroya güvendiğini belirten Petrolspor teknik direktörü Erdal Alpaslan, “Önemli 2 eksiğimiz var. Ama biz iyi bir takımız. Forma giyecek futbolcularımızın ellerinden geleni yapacağına inancım tamdır.” İfadelerini kullandı.

TARAFTAR DESTEĞİ ŞART

Batman’ın takımdan beklentilerinin bildiklerini belirten teknik sorumlu Erdal Alpaslan, “Gaziosmanpaşa bizim için çok önemli bir maç. 6 puanlık bir maça çıkacağız. Bu maçı kazandığımız takdirde alt sıralarla işimiz kalmayacak. Üst sıraların hesabını yapmaya başlayacağız.  Bu önemli maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Taraftarlarımızdan sabır istiyorum. İlerleyen haftalarda bu takımın çok iyi işler yapacağına inancım tamdır.” Şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete