SPOR

Petrolspor, 6 Puanlık Maça Çıkıyor

3. lig temsilcimiz Petrolspor, yarın saat 13.30’da grubun güçlü ekiplerinden Kemerspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak.

Petrolspor, 6 Puanlık Maça Çıkıyor
02-02-2018 16:36
Google News

"HAYDİ BATMAN TRİBÜNE"

Yarın oynanacak olan Petrolspor-Kemerspor 2003 maçında Kırmızı - Beyazlı ekibe destek vermeye hazırlanan Genç72 Taraftar Grubu tribün liderlerinden Amigo Cihan gazetemizi ziyaret ederek, bu kritik maç öncesi tüm Batmanlıları tribüne takıma destek olmaya çağırdı.

GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR

Petrolspor'un bu zorlu maçta her zamankinden daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu belirten Amigo Cihan "Gün birlik olma günüdür. Gün tek vücut olma günüdür. Bizler hazırlıklarımızı tamamladık ve maçı bir şölene çevirmek için elimizden geleni yapacağız. Kemerspor'a centilmenlik kuralları çerçevesinde skor ne olursa olsun 90 dakika susmadan, yorulmadan deplasman yaşatacağız" Evimizde kimseye puan vermeye niyetimiz yok." diye konuştu.

KARŞILAŞMA ÜCRETSİZ

Petrolspor yönetimi önemli maç öncesi yaptığı açıklamada, Kemerspor maçını ücretsiz olduğunu açıkladı. Taraftar desteğine her zaman olduğu gibi ihtiyaçlarını olduğunu belirten Petrolspor asbaşkanı ve basın sözcüsü Fatih Ceylan, “12 maçlık yenilmezlik serimizi bu maçta da devam ettirmek istiyoruz. Kemerspor bizim konuğumuzdur. Centilmenlik çerçevesinde sahada mücadelemizi yapıp, 3 puanı alıp yolumuza emin adımlarla ilerlemek istiyoruz.” Dedi. (Umud Ayaz)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete