SPOR

PETROLSPOR’A BAŞLIK MAŞLIK YOK!

Küme düşme hattında bulunan Arhavispor’u yenemeyen Petrolspor yine fırsatı tepti.

PETROLSPOR’A BAŞLIK MAŞLIK YOK!
17-03-2021 19:20
Google News

 

Son haftalarda topladığı puanlarla tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen Petrolspor, küme düşme hattında bulunan Arhavispor ile yenişemedi. 

Konuk takımın başladığı maçta Arhavispor baskılı başladı. Petrolspor ilk 10 dakikada yan top ve kısa paslarla sahasından çıkmaya çalışsa da başarılı olamadı. 27. Dakikada Petrolspor mutlak golden olurken, Oyunda ve skorda eşitlik devam etti. Ve ilk yarı başladığı gibi neticelendi. 

HAREKETLİ 2. YARI
Arhavispor 3 oyuncu değiştirerek 2. Yarıya başladı. Petrolspor ilk yarıya oranla daha istekli ve baskılı gözüktü. 55. Dakikada Hüseyin sağ kanattan kaptığı topu cezasahası içerisine girmeden çaprazdan vurdu. Orta şut karışımı vuruş rakibe çarpıp filelerle buluştu. Ve Petrolspor 1-0 öne geçti. Golden 5 dakika sonra Arhavispor, Petrolspor kalesindeki karambolde top yan direkten geri geldi. Top ibrahim’in eline çarpınca hakem Penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını gole çeviren Arhavisporlu Tumiçin skorda eşitliği sağladı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımda pozisyon üretmekte zorlanırken, maç 1-1 neticelendi. Petrolspor aldığı beraberlik ile puanını 29’a yükseltirken, Pazar günü deplasmanda Çarşambaspor ile karşılaşacak

HAKEMLER : Sercan Yılmaz*** Fettah Yiğit***  Erdem Değirmenci***

PETROLSPOR : Akın İsmail Köroğlu** İbrahim İnal *  Erdi Bakırcı***  Abdulsamet***  Sercan***(Dk. 89 Emre*) Okan Toprak***  Hüseyin Çiray*** Onur Alkan** (Dk. 83 Hakan*) Özgen* Umut Aslan* (Dk. 82 Aydın*) Aykut Sevim?(Dk. 89 Furkan*)

ARHAVİSPOR :  İbrahim Karaca** Emrah Çırak** Gökhan Kocaman* (Dk. 46 Abdurrahman*) Barış Hüseyin Söz** (Dk. 46 Orhan**) Hakan Bozkurt** Ömer Serbest** Hüseyin Terzi** (Dk 75 Berat*)  İbrahim Ak** Timuçin Aşcıgil*** Tolga Şahin**  Mert Türkileri**

Goller: Dk. 55 Hüseyin(Petrolspor) Dk. 60 Timuçin(Arhavispor)   

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete