SPOR

PETROLSPOR’A ÇİRKİN SALDIRI

Batman Petrolspor, Nevşehir Deplasmanında saldırıya uğradı.

PETROLSPOR’A ÇİRKİN SALDIRI
16-03-2020 19:08
Google News


Petrolspor Basın Sözcüsü Emin Çelik “Son dakikalarda yediğimiz talihsiz gol, 3 puan hesaplarımızı alt-üst etti. Yine de puanla döndük. Kaybettiğimiz bir şey yok. Maç sonrası Nevşehirspor’un saldırısını şiddetle kınıyoruz” dedi.

NEVŞEHİRSPOR’A YAKIŞMADI

Zorlu Nevşehir deplasmanında galibiyeti kaçıran Batman Petrolspor, 3 haftalık yenilgi serisine de ‘dur’ dedi. Şanssız bir golle Nevşehir maçını beraberlikle kapattıklarını belirten Kırmızı-Beyazlı Ekibin Basın Sözcüsü Emin Çelik “Bizi asıl üzen, maç sonrası rakibimizin yaptığı çirkinlik ve saldırıdır. Seyircisiz bir müsabakada kendini bilmez bir grubun kafilemize yaptığı hakaret ve saldırıyı kınıyoruz” dedi. 

KÖROĞLU ARAYA GİRDİ

Maç bitiminde yaşanan saldırı nedeniyle Batman İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç’ı arayan Çelik “Emniyet Müdürümüzün girişimleri ile kafilemiz Nevşehir’den çıkabildi. İlk yarıda Nevşehir’e konukseverliğimizi gösterdik, onları en iyi şekilde Batman’da ağırlamıştık. Karşılığı bu olmamalıydı. Saha içinde mücadele kıran kırana geçti. Devre arasında olaylar başladı. Maç bitiminde soyunma odasına giden kafilemize saldırı yapıldı” dedi.

“KAYBETTİĞİMİZ BİR ŞEY YOK”

Ligin bitimine 6 hafta kaldığını hatırlatan Çelik “Sahamızda küme düşme potasındaki iki rakibimizi ağırlayacağız. İlkyarıda deplasmanda yenildiğimiz iki rakibimizden de rövanşı almak zorundayız. Modafone ve Malatya Yeşilyurt maçlarını galibiyetle kapattığımızda bizim için 6 puan değerinde maçlardır. Deplasmanda Halide Edip Adıvar ve Gölcük maçlarında puanla dönersek küme düşme potasından uzaklaşabiliriz. Öncellikle sahamızdaki 3 maçı kazanmamız lazım. Nevşehir maçında son dakikalarda yediğimiz talihsiz gol hesaplarımızı alt-üst etti. Yine de önemli puan aldık. Seyircisiz bir müsabakada tribünlerden futbolcularımıza pet şişeleri atıldı. Şeref tribünü olan bölümde fiziki ve sözlü saldırıya uğradık. Saha gözlemcisi bunları göz ardı etmemeli. Her şey kameralara yansıdı. Nevşehirspor Kulübü cezalandırılmalı” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete