SPOR

PETROLSPOR’A NAZAR DEĞDİ!..

İlimizi 3. ligde temsil eden Petrolspor, ligde çıktığı son 3 maçtan yalnızca 1 puan alabildi.

PETROLSPOR’A NAZAR DEĞDİ!..
16-02-2018 00:15
Google News

12 haftalık yenilmezlik serüvenini Kemerspor maçında kaybeden Petrolspor, Orhangazispor deplasmanından 1 puan aldı. Pazar günüde Erzin Belediyespor’a son dakikada yediği golle 1-0 mağlup olması yönetimi ve taraftarları üzdü.

‘ŞANS BİZDEN YANA DEĞİLDİ’

Son üç haftadır takımın üzerinde karabulutların dolaştığını belirten Petrolspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Fatih Ceylan, “Kemerspor maçı öncesi Halil Aşut’un babasının vefatı, Celal Aras’ın kritik dakikada burun kemiğinin kırılması, Orhangazispor maçında Fahri’nin kırmızı kart görmesi, takım üzerinde olumsuz etki yarattı. Son haftalarda İdeal kadro kurmada zorlandık. Takım olarak iyi motive olamadığımdan dolayı da sahada futbolcularımız istenileni veremedi. Kısacası son üç haftadır şans bizden yana değildi. Takım olarak nazara geldik.” şeklinde konuştu.

‘TOPARLANACAĞIZ’

Ligin 23. haftasında 33 puanla 5. sırada bulunan Petrolspor’un toparlanma zamanını geldiğini belirten Basın sözcüsü Fatih Ceylan, “Play-Off’a kalabilmemiz için artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. Kritik haftalara girip zorlu rakiplerle mücadele edeceğiz. Biz yönetim olarak teknik heyete ve futbolcularımıza güveniyoruz. Önümüzde deplasmanda oynayacağımız ve kazanmamız gereken bir Düzcespor maçı var, bu maçı kazanıp, kaldığımızdan yerden devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete