SPOR

PETROLSPOR’A TATLI DESTEK

İş insanı Aydın Gülmez ve Nacaroğlu Baklavaları Sahibi Hafit Çiftçi, Petrolspor’a destek vermek için antrenmanı ziyaret ederek, sporculara baklava ikram etti.

PETROLSPOR’A TATLI DESTEK
07-02-2021 17:38
Google News

 

Petrolspor eski başkanı Aydın Gülmez ve Nacaroğlu Baklavaları Sahibi Hafit Çiftçi, Petrolspor 61. Kuruluş yıldönümü ve sporculara moral desteği vermek için idmanda ziyaret ettiler. Bu süreçte herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirten İş insanı Aydın Gülmez, 61. kuruluş yıldönümünü kutlayan ve bu süreçte zor günler geçiren Petrolspor’a Perşembe günkü maç için herkesin takıma destek vermesi gerektiğini belirtirken “Gün takıma destek olma ve sahip çıkma günüdür. Önümüzde uzun bir lig maratonu var. Mağlubiyetleri unutup, Perşembe günü grubun güçlü ekibi Erokspor’u yenerek çıkışa geçeceğimize inanıyoruz. 61. Kuruluş yıldönümünde Kulübümüzün manevi desteğe ve morale ihtiyacı var. Bir Petrolspor’lu olarak, eleştirileri bir kenara bırakıp, takımımızın başarısı için her zaman yanında olacağız” dedi.

Petrolspor’un TPAO tesislerindeki idmanını kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ve az sayıda taraftar izledi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete