SPOR

PETROLSPOR’A TEKNİK DİREKTÖR DAYANMIYOR

Sezon başından bu yana 4 teknik adamla çalışan Petrolspor son olarak Murat Bölükbaşı ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

PETROLSPOR’A TEKNİK DİREKTÖR DAYANMIYOR
07-03-2019 16:27
Google News

2018-2019 futbol sezonuna Teknik Direktör Bayram Toysal ile anlaşan Petrolspor yönetimi daha sonra Mehmet Ak ile sezona başladı. Ligin 8. haftasında Mehmet Ak ile yollarını ayıran yönetim,  Mehmet Gönülaçar ve Tahir Alagöz ile yollarına devam etti. Son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra Tahir Alagöz ile sözleşmesini fesh eden Petrolspor yönetimi sezon sonuna kadar Murat Bölükbaşı ile sözleşme imzaladı. 
GÖNÜLAÇAR DEVAM
Teknik direktör Murat Bölükbaşı ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Petrolspor yönetimi Sportif direktörlüğe ise yeniden Mehmet Gönülaçar’ı getirdi.
“GELECEK HESAPLARI YAPIYORUZ”
 Ligin 2. devresine kadar iyi bir ivme yakaladıklarını ve Play-Off’a kalma iddialarının olduğunu söyleyen Petrolspor kulübü başkanı Ekrem Konaç, “Son haftalarda alınan kötü sonuçlar ile tehlikeli bölgeye geldik. Takında Kan değişikliğine ihtiyacımız vardı. Teknik direktör değişikliği ile bunu gerçekleştirdik. Sezon sonuna kadar tüm hesaplarımızı yaptık. Başarılı olmak için çalışıyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete