SPOR

“PETROLSPOR’A YAPTIĞIM HARCAMALAR HELAL OLSUN”

Gazetemiz Sonsöz’ün youtube kanalında moderatörlüğünü Hasan Göker’in, yorumculuklarını ise Hakan Tufan ve Harun Katmaz’ın yaptığı Sporda Sonsöz Bizde Programının bu haftaki bölümüne Batman Petrolspor’un Eski Kulüp Başkanı Aydın Gülmez katıldı.

“PETROLSPOR’A YAPTIĞIM HARCAMALAR HELAL OLSUN”
06-10-2021 14:37
06-10-2021 14:51
Google News

Batman Petrolspor’un Eski Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Sonsvz Web TV’de yayınlanan Sporda Sonsöz Bizde Programının canlı yayın konuğu oldu. Programda Petrolspor’un dünü ve bugününü değerlendiren Gülmez “Sonsöz Ailesine, yaptığı yayınlar için teşekkür ediyorum. Petrolspor için bu sezon her şey yolunda. Ben de takip ediyorum. Petrolspor’a sahip çıkmak lazım. Petrolspor, Batman için bir markadır. Emek verdik. Arkadaşlar emek veriyor. Sayın Valimiz Hulusi Şahin emek veriyor. Bu markayı korumak lazım. Herkes üzerine düşeni yaparsa bu takım mutlu sona ulaşır. Bugün Batman şampiyonluk havasını yakalamış görünüyor. Şehrin dinamikleri üzerlerine düşeni yapmalıdır” dedi.

ŞEHİR TAKIMA SAHİP ÇIKSIN

Bir izleyicinin sorusu üzerine kendi dönemindeki keşke’leri açıklayan İş İnsanı Gülmez, “Keşke şampiyon olsaydık. 14 yıl aradan play-off’ta kaybettik. Belki tecrübesizdik, acemiydik” dedi.

Yorumcuların, ‘Petrolspor’da ve şehirde gördüğünüz eksiklikler nelerdir?’ sorusuna yanıt veren Gülmez, “Spor emek işidir. Bence o sene, bu senedir. Bu sene kenetlenme olmalı. Şehir de kulübe ve yönetime sahip çıkmalıdır. Gözlemlediğim kadarıyla taraftar stada az geliyor. Daha iyi seyirci getirmek lazım. Takımın da şehre inmesi gerekir. Takım şehirden uzak. Oysa, halkla iç içe olmalıdır. Takımı biraz daha şehirde tutmak lazım. İyi bir atmosfer oluşur” dedi.

“PARAM HELAL OLSUN”

Görev yaptığı dönemde cebinden para harcayarak kulübü ayakta tutan Gülmez, “Yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim. Param helal olsun. Bunlar geçmişte kaldı artık bunları konuşmaktan ziyade gelecekte ne yapmalı, ne yapabilirizi konuşmamız gerekir. Bu takımı bu sene şampiyon yapalım. Herkesin samimiyetiyle bu takımı şampiyon yapalım. Kim şampiyon yapıyorsa yapsın. Bu önemli değil. Önemli olan Batman ve Petrolspor’dur” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete