SPOR

Petrolspor Afyon’da güç depoluyor

2. Etap kamp çalışmalarını Afyonkarahisar’da yapan Petrolspor güç depolamaya devam ediyor.

Petrolspor Afyon’da güç depoluyor
29-07-2022 08:38
29-07-2022 08:54
BATMAN
Google News

10 günlük Batman kampının ardından Salı günü Afyonkarahisar’da 2. Etap kamp çalışmalarını başlayan Petrolspor’da futbolcuların moralleri yerinde. Teknik direktör Ahmet Yavuz yönetiminde, çalışmalarını sürdüren takım günde çift idman ile lige hazırlanıyor. Antrenmanda kırmızı-beyazlılar, ısınma hareketleri, pas çalışmasıyla yanı sıra teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapıldı.

NEŞELİ İDMAN

Afyondaki çalışmalarda futbolcuların bir hayli neşeli ve istekli oldukları gözlenirken, takımdaki arkadaşlık ortamı had safhaya ulaştı. Kampı değerlendiren Teknik direktör Ahmet Yavuz, “takımdaki arkadaşlık ortamı bizleri son derece mutlu ediyor. Futbolcuların birbirleri ile kaynaşması bizlerin işlerini dahada kolaylaştırıyor. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz sezon sonuna kadar devam ederiz. Çünkü Bu takımda ben yok biz varız.” Dedi.

TRANSFERLER YOLDA

Şu ana kadar kadrosuna 22 futbolcu kattıklarını belirten teknik patron Yavuz, ‘Kampımız 10 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Bu tarihe kadar prensipte anlaşmaya vardığımız 2 futbolcuyu daha kadromuza katacağız. Hedefimiz lige sorunsuz girmek bu bağlamda çalışmalarımızı başkanımız ve yönetim kurulumuz ile birlikte yapıyoruz.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
16 Nisan 2024 e-gazete