SPOR

PETROLSPOR AĞRISPOR’U 3-0 MAĞLUP ETTİ

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum Palandöken’de sürdüren Petrolspor, özel maçta Bal ligi takımlarından Ağrıspor’u 3-0 mağlup etti.

PETROLSPOR AĞRISPOR’U 3-0 MAĞLUP ETTİ
11-08-2017 22:04
Google News

Palandöken Polat otel sahasında oynanan karşılaşmada Petrolspor Ağrıspor’u Reha Kurt, Emre Aydın ve Baran Basut’un attığı gollerle 3-0 kazandı. 

KAMP BUGÜN BİTİYOR

14 günden bu yana Erzurum Palandöken Polat otel’de sezon öncesi 2. etap kamp çalışmalarını sürdüren 3. lig temsilcimiz Petrolspor bu sabah yapacağı ter idmanından sonra kampı noktalıyor. Futbolculara 3 gün izin veren Petrolspor Futbol direktörü Tarık Yurttaş, takımı Pazartesi günü Batman’da toplayacak.

VANSPOR’UN AÇILIŞINA KATILACAK

Pazartesi günü Batman’da toplanacak olan Kırmızı-Beyazlı takım, Çarşamba günü Vanspor’un sezon açılışına katılacak. Vanspor ile yapılacak hazırlık maçından sonra ligin ilk maçına kadar Batman’da TP tesislerinde çalışacak olan Kırmızı-Beyazlı ekibimiz bu süre zarfında eksikliklerini tamamlayacak.

TAKIM İYİ YOLDU

Petrolspor kulübü Asbaşkanı Fatih Ceylan Erzurum kampını değerlendirirken gazetemize yaptığı açıklamada, “İyi bir ekip oluşturduk. Oynadığımız 3 hazırlık maçında gol yemeden bitirdik. Vanspor’un sezon açılışına katılıp, İstanbul’da oynayacağımız Bayrampaşaspor maçına kadar sorunsuz ve 3 puanla lige başlamak istiyoruz. Lige iyi başlamamız takıma moral ve motive olacaktır. Yönetime, futbolculara ve teknik heyetimize güvenenleri mahçup etmeyeceğiz.” İfadelerini kullandı. (Atilla İhsan Atay) 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete