SPOR

Petrolspor, Akademi Liginde doludizgin…

Akademi Liginde mücadele eden Petrolspor U19 ve U17 Futbol Takımları, 19 Mayıs Semt Sahasında konuk ettiği ligin güçlü ekiplerinden Amedspor’u yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

Petrolspor, Akademi Liginde doludizgin…
30-10-2022 16:36
Google News

Karşılaşmalarda günün ilk maçında U 17 futbol takımı rakibi Amedspor’u 3-2'lik skorla yenerken, günün ikinci maçında ise U19 futbol takımı rakibi Amedspor’u 2-1'lik skorla yendi. Ligde üçte üç yaparak namağlup olarak kendi gruplarda liderliklerini sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin futbol takımları, yoluna devam ediyor. Petrolspor U19 Futbol Takımının Tecrübeli Teknik Direktörü Selman Gönül “Galibiyetleri Batman Halkına ve TPAO camiasına armağan ediyoruz” dedi.

BOZTEPE TEKRAR YUVADA

Geçtiğimiz futbol sezonu Petrolspor profesyonel takımı ile şampiyonluk yaşayan Petrolspor Altyapı Teknik Direktörü Mustafa Boztepe, sezon başı Petrolspor ile yollarını ayırarak tekrar yuvası olan Petrolspor'a döndü.

DEMİR SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Akademi liglerinde aldıkları başarılı sonuçlarla Batmanlı sporseverlerin büyük beğenisini kazanan TPAO Petrolspor U17 ve U19 Futbol Takımlarını tebrik eden Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulübü Başkanı Mustafa Demir “Türkiye Petrolleri, sporun tüm branşlarını sosyal sorumluluk ile desteklemektedir. Yarının ahlaklı, başarılı, genç milli sporcularını bölgemize ve ülke sporuna kazandırmak istiyoruz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete