SPOR

Petrolspor akademi ligine iyi başladı

Petrolspor’un U17 takımı Vanspor’u 6-1 mağlup ederken, U19 takımı ise rakibini 4-0 mağlup etti.

Petrolspor akademi ligine iyi başladı
17-10-2022 16:43
17-10-2022 17:27
BATMAN
Google News

Akademi liginde mücadele eden Petrolspor U19 ve U17 futbol takımları geçtiğimiz hafta sonu ligin güçlü takımlarından Vanspor ile karşılaştılar. 

19 Mayıs futbol sahasında oynanan karşılaşmada Petrolspor futbol takımları oynadıkları güzel futbol ile attıkları birbirinden güzel gollerle güçlü rakiplerini ligin ilk maçında farklı skorlarla yenerek, lige iyi bir başlangıç yaptılar.

Günün ilk maçında U17 futbol takımı Vanspor 6-1’lik  farklı bir skorla yenerken, günün ikinci maçında ise U19 futbol takımı Vanspor’u 4-0'lık farklı spor skorla yenerek lige 3 puanla başladılar.

Batmanlı spor severlerin göstermiş oldukları ilgi Petrolsporlu futbolcuları oldukça ateşlendirdi.

Sezona yaklaşık 3 aydır hazırlandıklarını belirten Petrolspor U19 ve U17 Teknik Direktörü Selman Gönül “Amacımız yarının teminatı olan Batmanlı gençleri yarınlara sağlıklı birer birey olarak hazırlamaktır. Vanspor maçına hazırlanmıştık, aldığımız sonuçlar bizi oldukça sevindirdi. Bu galibiyeti TPAO camiası ve Petrol Spor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kuruluna armağan ediyorum. Bize bu başarıyı yaşatan sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum. Aynı ciddiyetle rehavete kapılmadan sezon sonuna kadar büyük bir disiplin örneği göstererek hedeflerimize ulaşmak istiyoruz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete