SPOR

PETROLSPOR ALT YAPIDAN 4 FUTBOLCU ALDI

Reha Kurt, Murat Kürüm, Ebubekir Şentürk ve Gökhan Karaali’yi takımdan gönderen ve Kaleci Süleyman, Muhammed Kalkan ve Tolga Yıldız’ın sakatlanması nedeniyle kadroda eksiklik hisseden Petrolspor alt yapıdan 4 oyuncuyu daha A takımı kadrosuna kattı.

PETROLSPOR ALT YAPIDAN 4 FUTBOLCU ALDI
21-04-2015 21:46
Google News

Ligde prestij maçlarına çıkan Petrolspor, ligde kalan 2 maçına genç ağırlıklı kadro ile çıkacak. Bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Bursa Nilüferspor ile ligin son haftasında Kızılcabölükspor ile sahasında karşılaşacak olan Petrolspor gençleri sahaya sürecek.

GENÇLER FORMA GİYECEK

Sezon başında kadroya alınan Sergen Özdemir, Muhammed İmren ve Metin Özkaya ve Geylani Özturan’ın yanı sıra Şehmus Kaya, Burhan Turan, Abdulgaffur Karaer ve Mustafa Akbaş kadrosuna katan Petrolspor ligde kalan maçlarına genç ağırlıklı kadro ile çıkacak.

GENÇLERE ŞANS VERİYORUZ

Gençlerin önünü açmak için bazı futbolcuları gönderdiklerini belirten Petrolspor kulübü 2. başkanı Hayrettin Gülmez, “Çorumspor maçında gençlerimizi sahaya sürdüğümüz gibi, Bursa Nilüferspor ve Kızımlcabölükspor maçında da genç ağırlıklı kadro ile sahaya çıkacağız. Ligde hiçbir idamız kalmadı. Bu gençlerin tecrübe kazanması için bu yönetimi uyguluyoruz. Bazı kesin öküz altında buzağı arıyor. Biz yönetim olarak Petrolspor’un ve Batmanlı gençlerin geleceğini düşünüyoruz.” İfadelerini kullandı.

BURSA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Çorum Belediyespor’a son dakikada yediği golle 2-1 mağlup olan Petrolspor bu hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Bursa Nilüferspor maçına teknik sorumlu Cengizhan Köksal nezaretinde hazırlanıyor. TPAO tesislerinde hazırlıklarını sürdüren kırmızı-Beyazlılar Cumartesi gününe kadar çalışmalarını yapıp, havayolu ile Bursa’ya gidecek. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete