SPOR

PETROLSPOR - ALTINDAĞSPOR MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ

Batman Petrolspor Cumartesi günü saat 13.00’da deplasmanda Ankara temsilcisi Altındağ Belediyespor ile karşılaşacak.

PETROLSPOR - ALTINDAĞSPOR MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ
24-01-2020 18:14
Google News

 

Ligde alt sıradan kurtulmak isteyen kırmızı-beyazlı ekipte hedef mutlak 3 puan. Hafta boyunca tam kadro çalışmalarını sürdüren Petrolspor’da eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkacaklarını belirten Petrolspor Basın sözcüsü Emin Çelik, “Altındağ Belediyespor karşısında 3 puanda başka düşüncelerinin olmadığını belirtti.”
Çelik konuşmasının devamında, “Deplasmanda oynayacağımız Altındağ Belediyespor maçı öncesinde galibiyete kenetlendik. Bizim açımızdan çok önemli bir maç. Alacağımız galibiyetle çıkışımızı sürdüreceğimize inanıyoruz. Galibiyeti alacak gücümüzde ve kapasitemizde var. Hedef için her maç ayrı değerde. Adım adım alt sıralardan kurtulma adına elimizden geleni yapacağız. Camia olarak kenetlenerek daha çok isteyerek hedefimize ulaşacağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımıza bu hafta da 3 puan armağan etmek için sabırlı ve rakipten daha çok galibiyeti isteyerek mücadele edeceğiz” dedi.
HAKEM TRİOSU AÇIKLANDI
Hafta sonu oynanacak karşılaşmanın hakemleri açıklandı. TFF’den yapılan açıklamaya göre Altındağ Belediyespor-Batman Petrolspor karşılaşmasını Antalya bölgesi hakemlerinden Ömer Faruk Turtay yönetecek. Yardımcı hakemler Barış Çiçeksoy ve Burak Şamdi Şad, dördüncü hakem ise Mertcan Erölmez oldu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete