SPOR

PETROLSPOR ALTYAPIDAN 4 OYUNCU ALDI

Batman Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, teknik ekibin verdiği rapora göre altyapıdan 4 oyucucunun profesyonel takıma kazandırıldığını duyurdu.

PETROLSPOR ALTYAPIDAN 4 OYUNCU ALDI
13-09-2017 18:05
Google News

Futbol Direktörü Tarık Yurttaş, Teknik Direktör Tahsin Nazmi Erdenerin, Antrenör Tahir Alegöz ve Kaleci Antrenörü Resul Özturan’dan oluşan teknik ekip, altyapıdan takıma oyuncu kazandırmaya devam ediyor. Her yıl 4 ile 5 oyuncuyu altyapıdan profesyonel takıma almayı hedef edenin Petrolspor,  ilk etapta Yunus Emre Kayıkçı, Furkan Dicle, Muhammet Uyanık ve Veysel Karadağ’ı A takımına aldı. Profesyonel takıma aday oyunculardan Abdurrahman Üce, Hasan Kılıç ve Serhat Önem’in ise takıma girmek için antrenörler eşliğinde çalıştıkları belirtiliyor.                                             

“ÖNCELİKLİ İLKEMİZ ŞEFFAFLIK”                     

Öncelikli ilkelerinin şeffaflık olduğunu belirten Petrolspor Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, “Petrolspor Kulübü olarak öncelikli ilkemiz şeffaflıktır. Bunu her dönemde kamuoyunu bilgilendirerek gerçekleştireceğiz. Teknik ekip ve gelecekle ilgili planlamalarımızı, kısa orta ve uzun vadeli yaparak yola çıktık. Yönetim ve teknik ekibimiz, hedef olarak her yıl altyapılardan en az 4-5 oyuncuyu profesyonel takıma kazandırmak. 10–15 yıldır Batman’da futbolcu yetişmiyor deyip ahkâm kesmektense, bu gençlere güvenip sayha sürüyoruz. Bu konuda gençlerimize, Teknik Kadromuza güveniyoruz. 24 saatini kulüpte çalışarak, cüzi maaşlarla çalışan teknik kadromuzun sonuna kadar arkasındayız. Unutmayalım ki güzel günler, zorlu duraklardan geçer” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete