GÜNDEM

Petrolspor Antalya’da

Ligde istediği sonuçları alamayan Petrolspor, Türkiye Kupası maçı için Antalya’ya gitti.

Petrolspor Antalya’da
18-10-2022 09:16
18-10-2022 09:37
BATMAN
Google News

Cumartesi günü Ankaraspor’a 2-1 mağlup olan Petrolspor, Batman’a gelmeden Ankara’dan Antalya’ya gitti. Pazar Gününden itibaren Antalya’da kampa giren Kırmızı –Beyazlı Ekip, Türkiye Kupasında rakibi Serik Belediyespor. 2. lig Kırmızı grupta mücadele eden Antalya Serik Belediyespor ile Türkiye kupası eleme maçını oynayacak olan Petrolspor’da hedef tur atlamak.

KÖTÜ GİDİŞATA SON VERMEK

Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla ligin dibine doğru inen Petrolspor Kupa maçında galip gelip, moral bulmak istiyor. Kupada gidebileceğimiz yere kadar gitmek istediklerini belirten Petrolspor teknik direktörü Ahmet Yavuz, “Son haftalarda sakatlık ve kart cezalısı yüzünden istediğimiz sonuçları alamıyoruz. Kupa maçını kazanıp, tur atlamak istiyoruz. Kötü gidişatımıza son vermek istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz. Serik Belediyespor güçlü bir takım onlarda bizim gibi tur atlamak istiyecektir. Sahada çok koşan ve pres yapan takım kazanacaktır.” Şeklinde konuştu.

KART CEZALISI VE SAKATLAR VAR

Son haftalarda sakatlar ve kart cezalıları yüzünden kadro kurmakta zorlandıklarını belirten teknik patron Yavuz, “4 sarı kartlı olan Şahin Şafakoğlu dışında sakatlıkları devam eden futbolcularımız var.  İlter Ayyıldız sakatlıktan yeni çıktı. Ama takımdaki tüm futbolcularıma güveniyorum. Türkiye kupası eleme maçında Serik Belediyespor maçını kazanıp, Batman’a mutlu dönmek ve Tarsus maçına motive olmak istiyoruz.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete