SPOR

PETROLSPOR, ANTALYA’DA GÜÇ DEPOLUYOR...

Devre arası kampı için Antalya’nın Belek İlçesine giden Batman Petrolspor, 18 gün sürecek kampla programının 2. gününü geride bıraktı.

PETROLSPOR, ANTALYA’DA GÜÇ DEPOLUYOR...
25-12-2017 22:13
Google News

3 FUTBOLCU KULÜPTEN AYRILDI

18 günlük kamp programının 2. günü geride bırakan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, günde çift idmanlar lige verilen arayı değerlendiriyor. Orta saha ve forvet arayışının sürdüğü Petrolspor’da hareketli saatler yaşandı. Kendi istekleri doğrultusundan takımdan ayrılma kararı alan Oğuzhan Demirer, Batuhan Kurt ve Emre Yumuşak’ın kulüple ilişikleri kesilirken, Reha Kurt’un 4 günlük rapor aldığı ve başka kulüple anlaşmak istediği öğrenildi.

ALT YAPIDAN 4 FUTBOLCU KAMPTA

Öte yandan Petrolspor Futbol Direktör Tarık Yurttaş, altyapıdan Sabahattin, Hasan, Serhat ve Abdurrahman’ı kampa davet ederek oyuncuları gözlemleyecek.

PETROLSPOR, 5 HAZIRLIK MAÇI YAPACAK

Kamp programının 2. günü takımda olup bitenleri değerlendiren Petrolspor As Başkanı Fatih Ceylan, “Kamp programımızın 2. günü tamladık. 18 gün sürecek programda ilk hazırlık maçımızı bal liginde oynayan bir takımla yapacağız. Bu maçta gençleri oynatmayı düşünüyoruz. Yılbaşında takıma vereceğimiz 2 günlük iznin ardından programımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bu süre zarfında da 4 önemli hazırlık maçı yapacağız. Kampımıza altyapıdan 4 oyuncuyu da davet ettik. Hocamız bu oyuncuları izleyecek ve takıma faydası olanı A takımına alacak” dedi. (Necdet Çakır)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete