SPOR

PETROLSPOR ANTALYA’DA GÜÇ DEPOLUYOR

Devre arası hazırlık kampını Antalya’ya Bellek Limak otelde yapan Petrolspor güç depoluyor.

PETROLSPOR ANTALYA’DA GÜÇ DEPOLUYOR
29-12-2015 19:42
Google News

Teknik direktör Cengiz Seçsev nezaretinde günde çift idmanla hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, transfer çalışmalarına da devam ediyor. Kadroda bulunan 18 futbolcunun dışında 6 transfer yapmayı planlayan Petrolspor kampa 4 futbolcuyu davet etti. Kampa katılan futbolcular kulüpleri ile sözleşmelerini karşılıklı fesih etmeleri halinde isimlerini kamuoyu ile paylaşacak.

İLK HAZIRLIK MAÇI KEMERSPOR İLE

Devre arası kampı çerçevesinde ilk hazırlık maçını Perşembe günü Kemerspor ile yapacak olan Petrolspor kamp dönemi içerisinde 3 hazırlık maçı daha yapmayı planlıyor. Teknik direktör Cengiz Seçsev bazı mevkilere alternatif arayışlara girdiğini belirtirken, “Kısıtlı bir bütçe ile transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mevcut takıma 6 futbolcu katmayı planlıyoruz. Yapacağımız hazırlık maçları ile eksikliklerimizi giderme hesapları yapıyoruz.” Dedi.

TANER ARI İLE GÖRÜŞÜLÜYOR

Geçtiğimiz sezon Petrolspor formasını giyen ve bu sezon Kastamonuspor ile anlaşan stoper Taner Arı yeniden Petrolspor’a gelmek istiyor. Taner Arı ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Petrolspor yöneticileri, bu futbolcunun Kastamonuspor ile olan problemlerini çözmesi halinde sezon sonuna kadar anlaşma yapılacağını söylediler.   

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete