SPOR

PETROLSPOR ANTALYA’DA YALNIZ DEĞİLDİ

PETROLSPOR ANTALYA’DA YALNIZ DEĞİLDİ

PETROLSPOR ANTALYA’DA YALNIZ DEĞİLDİ
16-02-2015 18:59
Google News

Başkan Aydın Gülmez Manavgat deplasmanın da takımı desteklemeye gelenlere teşekkür etti.

Ligin ikinci devresinde başarılı sonuçlar alan Petrolspor’u Antalya deplasmanında Batmanlılar yalnız bırakmadı. Managatspor’u Murat Kürüm ve Taner Arı’nın attığı gollerle 2-1 mağlup eden Kırmızı-Beyazlı ekibi Antalya ve çevre illerinde yaşayan Batmanlılar yalnız bırakmadı. Manavgatspor maçında takıma destek verenlere teşekkür eden Başkan Aydın Gülmez, “Hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Hedefimize ulaşmada bizlere destek veren tüm Batmanlılara teşekkür ederim. Manavgat karşısında aldığımız galibiyeti tüm taraftarlara armağan ediyorum.” Dedi.

YARASALAR ANLATYA’DA

Petrolspor taraftar grubu yarasalar, takımı Antalya deplasmanın da yalnız bırakmadı. Maç öncesi ve maç sonrası futbolculara büyük moral veren yarasalar, maç sonrasında futbolcu ve yöneticilerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

ORHAN KAPUCU MAÇI İZLEDİ

Batman’ın yetiştirdiği futbol adamlarından olan Orhan Kapucu, Manavgatspor Petrolspor maçını başkan Aydın Gülmez ile birlikte izledi.  Maç sonrası Başkan Aydın Gülmez ve yöneticilerle takım hakkında görüş alış verişinde bulunan Orhan Kapucu takımın play-Off’a kalması ve Play-off’tan 2. lige çıkması için her zaman desteğe hazır olduğunu belirtti.

 

ADA YAPI’DAN PETROLSPOR’A DESTEK

Batman firması olan Ada yapı “Gold kart” alarak Petrolspor’a destek oldu.

Sezon başında Petrolspor tarafından satışa sunulan “Gold kart”ların satışı devam ederken, Batman firması olan Ada yapı sahipleri Murat Yurttaş ve Nuri Çelik “Gold kart” alarak Petrolspor kulübüne destek oldular. Yurtaş ve Çelik yaptıkları ortak açıklamada, “Başkan Aydın Gülmez’in Petrolspor’a ve Batmana verdiği katkıları görüyoruz. Bu kapsamda çorbada az da olsa bizimde tuzumuzun olması için gold kart alıp, maddi destek sunduk. Maddi desteğin yanında bundan sonra Batman’daki tüm maçlara gelip manevi desteğimizi de sunacağız.” İfadelerini kullandılar. Petrolspor yönetimi ise Gold kart alarak kulübe katkı sunan Murat Yurttaş ve Nuri Çelik’e teşekkür etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete