SPOR

PETROLSPOR, ANTALYA’YA GİTTİ

Sezonun ilk yarısında istediğini alamayan Batman Petrolspor, devre arası hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek.

PETROLSPOR, ANTALYA’YA GİTTİ
25-12-2015 20:54
Google News

Batman’da çalışmalarına başlayan Kırmızı-Beyazlı ekip, 10 günlük çalışmadan sonra ilk etap kampını tamamlayıp, 2 günlük izinden sonra Pazartesi günü Antalya’da toplanacak.

28 Aralık’ta Antalya Limak Otel'de toplanacak olan Petrolspor, 12 gün kamp yapacak. Kamp ile birlikte transfer çalışmalarının da devam edeceğini belirten Petrolspor as başkan Engin Karaman, “İmkanlarımız çerçevesinde Petrolspor’a katkı sunacağız. Gerçi devre arasında kaliteli sporcu bulmak zordur. Ama bütün şartları zorlayacağız. Teknik direktör Cengiz Seçsev raporunu yönetim kurulu ile birlikte değerlendirdik. Petrolspor büyük bir kulüptür. Batmanlı sporseverler rahat olsunlar. Ligin ikinci devresinde daha başarılı olacağız.'' dedi.

“YENİ TRANSFERLERİ AÇIKLAYACAĞIZ”

Bu sezon ilk yarıda ligde istenilen, arzu edilen başarıyı çeşitli nedenlerden dolayı elde edemediklerini ifade eden As Başkan Engin Karaman, “Ligin ikinci devresini çetin ve çekişmeli geçecek. Yapacağımız nokta transferlerle eksikliklerimizi gidereceğiz. Prensipte anlaştığımız 7 futbolcu var. 5 Ocak tarihinde sözleşme imzaladığımız futbolcuları kamuoyuna paylaşacağız. Ligin 2. yarısı takımın daha başarılı olabilmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Sağduyulu bir şekilde taraftarlarımızla birlik beraberlik için yola devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete