SPOR

PETROLSPOR ANTAYA’DA GÜÇ DEPOLUYOR

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’nın Bellek ilçesinde yapan Petrolspor, Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca nezaretinde güç depoluyor.

PETROLSPOR ANTAYA’DA GÜÇ DEPOLUYOR
17-01-2021 18:07
Google News

 

Sakatlığı devam eden Aykut Sevim, Rıfat Can, Berkant ve Nesip kampa katılmazken, TPAO tesislerinde masör nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. 
 

3 OYUNCU ALINDI

   
 

Kampa 21 futbolcu ile başladıklarını belirten Petrolspor basın sözcüsü Orhan Güzel, Kadir Bilimler ile Evren Kilarcı’nın takımdan ayrıldığını belirtirken, Umut Aslan, Talha Aydemir ve Enes Özer ile anlaştıklarını söyledi. 
2 HAZIRLIK MAÇI YAPACAKLAR
Kampın 21 Ocak tarihine kadar devam edeceğini belirten Basın sözcüsü Orhan Güzel, “18 ve 20 Ocak tarihlerinde 2 hazırlık maçı yapacağız. Bu hazırlık maçlarında eksikliklerimizi göreceğiz. Federasyon takım kadrolarını pandemiden dolayı 30’a çıkardı. Biz yönetim olarak arayışlarımız devam ediyor. 5-6 futbolcu daha transfer etmek istiyoruz.  Görüşme halinde olduğumuz futbolcular var. Kulüpleri ile anlaşma sağlandığı taktirde o futbolcuları da renklerimize bağlayacağız. Taraftarlarımız emin olsunlar ki bu takımın başarılı olması için yönetim ve teknik heyetimiz gece gündüz çalışıyor.” İfadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete