SPOR

PETROLSPOR AS BAŞKANI TEKİN İNCİ;

“Takımın desteğe ihtiyacı var”

PETROLSPOR AS BAŞKANI TEKİN İNCİ;
29-01-2019 17:02
Google News

 

Petrolspor As Başkanı Tekin İnci, "Hedefe ulaşmamız için maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var" dedi.

Spor Toto 3. lig 1. grupta mücadele eden Petrolspor, son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla Play-Off’a kalma umutlarını yükseltti.

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Kulübün ekonomik sıkıntılarının çözümü noktasında ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten As Başkan Tekin İnci, bu zamana kadar desteklerini yakından hissettikleri Batman Valiliğinin bu desteğini sürdürmesini beklediklerini söyledi.

Petrolspor’u 2. Lig'e taşımak için uğraştıklarını da ifade eden İnci “'Verdiğimiz sözler var. Yönetim Kurulu olarak hedefler belirledik. Bunun için de Batman’daki oda temsilcileri ve STK’ların desteklerine ihtiyacımız var. Hedefe ulaşmamız için maddi desteğe ihtiyacımız var. Bu takım bizim değil bütün Batmanlıların. Her kesimin desteğini bekliyoruz” dedi.

‘GEBZESPOR MAÇI ÖNEMLİ’

Karaköprü deplasmanından alınan 1 puan ve Silivrispor’u karşısında alınan 3 puan ile iddialı duruma geldiklerini belirten İnci, “Play-Off sıralamasındaki takımlarla aramızda 3 puan kaldı. Üst sıralardaki takımların hepsi Batman’a gelecek saha ve seyirci avantajımızı kullanıp, mutlak surette Play-Off’a kalacağız. Onun için Gebze maçı önemli. Ve Bu maçı kazanmak için futbolcularımız ve teknik heyetimiz çok çalışıyor” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete