SPOR

PETROLSPOR AŞKI, ENGEL TANIMADI

3. Lig 1. Grup Temsilcimiz Petrolspor 15. hafta maçında Tokat Temsilcisi Erbaaspor ile karşılaşırken, kendi sahasında en büyük desteği engelli bireylerden aldı.

PETROLSPOR AŞKI, ENGEL TANIMADI
06-12-2021 17:49
06-12-2021 17:51
BATMAN
Google News

SOĞUK HAVAYA RAĞMEN KIRMIZI-BEYAZLI TAKIMI DESTEKLEDİLER

3. Lig 1. Grup Temsilcimiz Petrolspor, kendi saha ve seyircisi önünde Erbaaspor ile karşılaştı. Gazetemiz Sonsöz, 3 Aralık Engelliler Haftası’nda engelli bireyleri Petrolspor-Erbaaspor maçına davet etti. Aktif Engelliler Derneği Başkanı Burhan Tunç ve Üyeleri, gazetemizin çağrısı üzerine maça geldi.

EKREM KONAÇ, FORMA JESTİNDE BULUNDU

Petrolspor Eski Kulüp Başkanı İş İnsanı Ekrem Konaç, davetimize karşılık vererek maça gelen engelli bireylere, Petrolspor Forması hediye etti. Konaç’ın kızı Nazlıcan da maç etkinliğine eşlik etti.

SOĞUK HAVAYA RAĞMEN TRİBÜNLERİ İNLETTİLER

Gazetemizin Sahibi Ercan Atay, Yazı İşleri Müdürümüz Hatice Türkan ve Muhabirlerimiz Bayram Ayhan ile İzzettin Ete, maç etkinliğinde engelli bireylere eşlik etti. Belediye İşletme ve İştirakler Müdürlüğünün tahsis ettiği otobüsle şehir stadına gelen ve engelli tribününe yerleşen tekerlekli sandalyeli bireyler, soğuk havaya rağmen 90 dakika boyunca takıma destek verdi. Engelli bedenlerine rağmen Petrolspor’u desteklemeye geldiklerini belirten Aktif Engelliler Derneği Başkanı Burhan Tunç “Tek hayali yeşil sahada futbol maçı izlemek olan kadın üyelerimiz vardı. Onların hayali bugün gerçek oldu. 50 yaşında olup ilk defa maç izleyen üyelerimiz var. Onların heyecanını görmek nasip oldu. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

YAŞLI AMCA, DUALARLA TAKIMA DESTEK VERDİ

Maça 16 yaşındaki oğluyla gelen yaşlı amca, tribünlerin ardından dualar okuyarak Kırmızı-Beyazlı Takıma destek verdi. Takımın golüyle sevinen yaşlı taraftar, takımın duacısı olduğunu söyledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete