SPOR

Petrolspor ateş hatında

İstanbul deplasmanında Esenler Erokspor’a son dakikada attığı golle 1 puan alan Petrolspor kendi sahasında Ankaraspor’a 4-2 mağlup oldu.

Petrolspor ateş hatında
29-03-2023 16:20
29-03-2023 16:38
Google News

Petrolspor : 2 Ankaraspor : 4

 

HAKEMLER : Lütfullah Aslan*** Mehmet Sıraç Akpınar*** Şükrü Çavcı***

BATMAN PETROLSPOR : Cihan Şentürk* Ebu Sıddık Çelik** Şahin Şafakoğlu** Yusuf Onur Arıkan**    Gökhan Köseoğlu** Okan Toprak** Serdar Güncü** Ferdi Konak** Tuncay Fındıkcı*** Ozan Karabacak** Melih Kılıç**   

ANKARASPOR : Burak Çapkınoğlu**  Gökhan Kurumuş*** Alaettin Batuhan Tur*** Recep Yemişci** 

İlhami Siraçhan Nas** Çağrı Bülbül** Erdal Öztürk** Mustafa Emre Can** Doğukan İnci*** Ramazan Eren Demir** Bahattin Köse***

GOLLER : Dk. 10 Burhanettin Köse, Dk. 26 Batuhan Tur, Dk. 30 Tuncay Fındıkçı

 

Amedspor maçında kötü tezaurat nedeniyle seyirci cezası alan Petrolspor 12. adamlarından yoksun olarak sahaya çıktı. Oyuna hızlı başlayan ve oyun hakimiyetini eline geçiren Ankaraspor 10. Dakikada Burhanettin Köse ile 1-0 öne geçti. Skorda eşitliği sağlamaya çalışan Petrolspor tüm hatları ile Ankara kalesine yönelirken, kontrataktan kalesinde 2. Golü gördü. 26. Dakikada Batuhan Tur kademe hatası yapan Petrolspor defansını affetmedi ve topu kalecinin sağından filelerle buluşturunca skor 2-0 oldu. Golden sonra toparlanan Petrolspor 20. dakikada Tuncay Fındıkçının ayağından gol buldu. Skor 2-1 olunca Ankaraspor oyunu rolantiye aldı ve ilk yarıyı 2-1 önde kapattı.

BARİZ HATALAR MAĞLUBİYETİ GETİRDİ

Karşılaşmanın 2. Yarısına daha iyi başlayan Petrolspor 69. Dakikada kanandığı penaltıyı Şafin Şafakoğlu gole çevirince skor 2-2 oldu. Petrolspor galibiyet için Ankara kalesine yüklenince Ankaraspor sahasında iyi kapanıp, kontratak ile Petrolspor kalesine yüklendi. 77. Dakikada Erdal Öztürk, 83 dakikada ise Yusuf Buğra Koşal takımının 4. Golünü kaydetti. Kalan dakikalarda petrolsporun çabaları sonuçsuz kalınca Ankaraspor karşılaşmayı 4-2 kazanmış oldu.

  

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete