SPOR

PETROLSPOR BATMAN’DA

Sezon öncesi kamp çalışmalarını Bolu Gerede’de yapan kırmızı-Beyazlı ekibimiz Pazartesi günü Batman’da toplanıp, sezon hazırlıklarına devam edecek.

PETROLSPOR BATMAN’DA
18-08-2019 20:46
Google News

 

Teknik Direktör Orhan Kapucu nezaretinde ilk idamının TP tesislerinde yapacak olan Petrolsporun kadrosunda 26 futbolcu bulunuyor. Teknik patron Orhan Kapucu, yeni sezon için umutlu konuşurken, 14 futbolcu transfer ettiklerini 2 mevki için transfer yapacaklarını söyledi. 
TARAFTARLARIMIZ SABIR ETSİNLER
Kapucu gazetemize yaptığı açıklamada, “Genç ve yetenekli futbolculardan oluşan bir ekip kurduk.  Bu kadro ile bu ligde çok işler yapar. Maddi sıkıntılar aşıldığı takdirde ve manevi destek görmemiz halinde başarı hep bizimle olacaktır. Taraftarlarımızdan sabır istiyoruz. Yeni bir takım oluşturduk. Süremiz çok az. Kalan sürede uyum sorunun çözümlediğimiz zaman takımda taşlar yerine oturacaktır.” Dedi. 
14 YENİ İSİM
Yeniden yapılanmaya giden Petrolspor dış transferde 14 futbolcuyu renklerine bağladı. 
Ali Kuleli, Veli Akbulut, Ardahan Gündoğdu, Aziz Ceylan, Emre Kars, Nurullah Serbest, Ali Kemal Özkan, Fahri Küçükkurt, Turgut Kirveli, Fatih Aydın, Çetin Turan, Ramazan Özcan, Okan Toprak ve Hasan Daş ile sözleşme imzaladı.
SÖZLEŞMESİ DEVAM EDENLER
Celal Aras, Emrah Metoğlu, Furkan Dicle, İbrahim İnal, Hasan Kılıç, Ahmet Daş, Aydın Aslan, Hüseyin Direk, Furkan Güneş, Abdurrahman Üce, Umud Çakar ve Murdan Konuş ile sözleşmeleri devam ettiğini belirten Petrolspor teknik direktörü Kapucu, kadromuzu 25 ile sınırlayacaklarını sözlerine ekledi.
2 MEVKİYE TRNASFER
Mevcut kadroya 2 futbolcunun daha transfer edilmesini istediklerini belirten Orhan Kapucu, bir stoper ve bir orta saha oyuncusu daha renklerimize bağlayıp, transfer dosyalarını kapatacaklarını belirtti. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete