SPOR

PETROLSPOR, BAYRAMPAŞA’YA BİLENİYOR

Antalya’da 18 günlük kamp programını bitiren Petrolspor, ligin 2. devresi için hafta başından bu yana Batman’da çalışıyor.

PETROLSPOR, BAYRAMPAŞA’YA BİLENİYOR
16-01-2018 22:41
Google News

BAYRAMPAŞA HAZIRLIKLARI

Ligin ilk devresinden sonra verilen arayı en iyi şekilde Antalya’da değerlendiren Kırmızı-Beyazlı temsilcimiz, hafta başında Batman’a döndü. 18 günlük kamp programının ardından takıma verilen 2 günlük izinden sonra Pazartesi günü TP tesislerinde çalışmalarına başladı. 21 Ocak tarihinde ligin 2. devresinin ilk maçını Bayrampaşa ile kendi evinde oynayacak olan Petrolspor, güçlü rakibi karşısında 3 puan almak için çalışmalara başladı. İstanbul temsilcisi Bayrampaşa karşısında saha ve seyirci avantajının yanı sıra teknik analizlerle rakibini yenmek isteyen Petrolspor, ligde ilk üç sıraya çıkmak istiyor.

“VERİMLİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK”

Kamp programını oldukça verimli geçirdiklerini belirten Petrolspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Fatih Ceylan, “takım olarak kamp programımızdan oldukça verim aldığımızı düşünüyorum. Oynadığımız hazırlık maçları olsun, günlük yaptığımız çift idmanlar olsun takım üzerinde olumlu bir etki uyandırdı. Ligin ilk devresinden daha güçlü hale geldiğimizi düşünüyorum. Kamptan sonra çalışmalarımızı Batman’da sürdüreceğiz. Puan sıralamasında ilk 3’te bulunan güçlü rakibimiz Bayrampaşa karşısında ligin 2. devresinin ilk maçına çıkacağız. Bayrampaşa’yı yenip puan sıralamasında ki yerimizi daha yukarılara çekmek istiyoruz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete