SPOR

PETROLSPOR, BERGAMA MAÇINA HAZIR

3. lig temsilcimiz Petrolspor, yarın saat 13.00’de kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacağı Bergamaspor maçı için kampa girdi.

PETROLSPOR, BERGAMA MAÇINA HAZIR
05-02-2016 18:47
Google News

3. lig 3. grupta mücadele eden Petrolspor ligin ikinci devresinin 4. maçında Bergamaspor ile karşılaşacak. Ligin 2. devresinde aldığı başarılı sonuçlarla küme düşme hattından uzaklaşan ve play-off hesapları yapan kırmızı-beyazlı ekip Bergamaspor’u kendi saha ve seyircisi önünde mağlup etmeyi hedefliyor.

2 EKSİK VAR

Kart cezalısı Taner Arı ve Sabahattin Usta’dan yoksun olarak sahaya çıkacak olan Petrolspor rakibini yenmenin hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Cengiz Seçsev Bergema maçı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, “taraftar desteği ile Bergemaspor’u mağlup edeceğiz. Kendimizde o gücü görüyoruz. Tek handikabımız saha zeminin kötü oluşudur. Futbolcularım kötü zeminde istenilen oyunu sahaya yansıtamıyor. Saha zeminin bozulmaması içinde 3 haftadır şehir stadında çalışma yapmıyoruz. İnşallah Pazar günü yağmur yağmaz ve saha zemini bozulmaz.” İfadelerini kullandı.

TARAFTARA ÇAĞRI

Bergamaspor maçında taraftar desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirten teknik patron Cengiz Seçsev, taraftarlarımızın 90 dakika takımlarını centilmenlik çerçevesinde desteklemelerini istiyor ve bekliyoruz derken alacakları 3 puanı taraftarlara armağan edeceklerini açıkladı. (Atilla İhsan Atay)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete