SPOR

PETROLSPOR, BERGAMASPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR

Batman Petrolspor, 3. ligin 3. haftasında Pazar günü İzmir ekibi Bergama Belediyespor’u konuk edeceği maçın hazırlıklarına devam ediyor.

PETROLSPOR, BERGAMASPOR MAÇINA HAZIRLANIYOR
15-09-2021 22:58
BATMAN
Google News

Deplasmanda Fatsa Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek moral bulan Petrolspor teknik direktör Zafer Hizarcı yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 1 saat 40 dakika sürdü.

Yapılan idmanı çok sayıda taraftar izlerken, futbolcuların bir hayli istekli ve hırslı oldukları gözlendi. Kıran kırana geçen çift kale maçında teknik direktör Zafer Hizarcı oyuncularını sık sık uyardı. 

BU SENE O SENE

Sahalarında puan kayıpları yaşamamak için yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirten Petrolspor basın sözcüsü Orhan Güzel, “Fatsaspor galibiyeti ile moral bulduk. Gün geçtikçe takımdaki uyum sorunu çözümleniyor. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız çok çalışıyor. Biz yönetim olarak onlara güvendik. Onlarda başarılı olmak için çalışıyorlar. Sporseverlerden ricamız Pazar günü saat 15.00’te oynanacak olan maça gelmeleri ve takımlarını 90 dakika centilmenlik çerçevesinde desteklemelerini istiyor ve bekliyoruz. Bu sene o sene deyip, başarıda herkesin katkısının olmasını istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete