SPOR

PETROLSPOR BEYLERBEYİSPOR MAÇI BUGÜN

3. lig temsilcimiz Batman Petrolspor bugün Beylerbeyispor ile lig karşılaşmasına çıkacak.

PETROLSPOR BEYLERBEYİSPOR MAÇI BUGÜN
13-11-2015 19:00
Google News

Bugün saat 13.00’te başlayacak karşılaşma için dün yaptığı ter idmanından sonra TP tesislerinde kampa giren Petrolspor bu maçtan 3 puan alma hesapları yapıyor.

CENGİZ SEÇSEV İLK SINAV

3. Lig ekiplerinden Petrolspor’un yeni teknik direktörü Cengiz Seçsev, kırmızı-beyazlı takımla ilk maçına çıkıyor. Taraftarların ilk maçta farklı bir Petrolspor göreceğini vurgulayan Cengiz Seçsev, "Hafta boyunca yaptığımız idmanda teknik ve taktik ağırlıklı çalıştık. Rakip Beylerbeyispor Galatasarayın pilot takımı konumunda genç ve yetenekli futbolcuları bünyesinde barındırıyor. Bu maçta çok koşan ve pres yapan takımın kazanacak. Bizde elimizden geldiği kadar sahada mücadele edip kazanacağız.” İfadelerini kullandı.

BEYLERBEYİSPOR MAÇI MORAL MAÇIMIZ OLACAK

Yeni teknik direktör Cengiz Seçsev ile ilk sınavına çıkacak olan Petrolspor bu maçı kazanıp, puan cetvelinde üst sıralara tırmanmak istiyor. Beylerbeyispor maçını kazanıp moral bulmak istiyor. 

TARAFTARA ÇAĞRI

Bugün saat 13.00’te oynanacak karşılaşma için taraftara çağrıda bulunan Petrolspor 2. başkanı Hayrettin Gülmez, “teknik direktör değişikliği ile takıma yeni bir hava getirdik. Bu maçımızç bizim çıkış maçımız olacak. Taraftarlarımızın bu maça ilgi göstermesini ve futbolcuları 90 dakika desteklemelerini istiyor ve bekliyoruz.” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete