SPOR

Petrolspor bilmecesi!

2021–2022 sezonunda 3. Lig 1. Grupta şampiyon olan Petrolspor’da yönetim belirsizliği sürüyor.

Petrolspor bilmecesi!
21-05-2022 02:34
21-05-2022 06:42
BATMAN
Google News

2. lige yükselen Petrolspor’da yönetim belirsizliği sürerken, Malatya’ya atanan Vali Hulusi Şahin Başkanlığında yapılan toplantıda 3 öneri gündeme geldi. İş İnsanı Esat Ekremoğulları 20 bin lira ile kulübe talipli olurken, Yalçın Güneştekin toplantıda Abdulvahap Akbaş başkanlığında 15 kişilik yönetimin oluşmasını ve yönetime giren kişilerin takıma karşılıksız maddi destekte bulunmasını önermişti. 3. öneri ise kulübe maddi destek vereceklerin hisse alıp kendi aralarında bir yönetim ve başkan seçmesi yönündeydi. Vali Şahin’in tayini çıktıktan sonra Petrolspor Yönetimi için belirsizlik başladı.

GÜNDEMDEN DÜŞTÜ

Petrolspor’un gündemden düşmesini istemeyen sporseverler, elde edilen şampiyonluktan sonra kulübün geleceğinin belirsizliğinden endişe duyduklarını belirtirken “Geçen sezon vali Hulusi Şahin’in destekleri ile takımımız şampiyon oldu. Başkan A.Vahap Akbaş, yönetimi ve teknik heyet ile futbolcuları tebrik ediyoruz. Biz 2. Ligde asansör takım olmak istemiyoruz. Kulübü yaşatacak hatta şampiyonluğa oynatacak bir yönetimin oluşmasını istiyoruz. Petrolspor’un gündemde kalmasını istiyor ve bekliyoruz” dedi.

VALİ CANALP’A SESLENDİLER

Yeni Vali Ekrem Canalp’ın Petrolspor konusunda inisiyatif alıp almayacağını merak eden sporseverler, “Yeni valimizin halkla iç içe olması ve halkla birebir temaslarda bulunmasını takdirle karşılıyoruz. Kendisinin ilk demecinde halkçı bir vali olacağını belirtmesi bizleri umutlandırdı. Petrolspor bu kentin gerçeğidir. Şampiyon olan Petrolspor günlerce ülke gündeminde kaldı ve kentimizin reklamı yapıldı. Onun için Sayın Valimiz Ekrem Canalp’tan kulübe ve Batmanlı gençlere sahip çıkmasını ve 2. Ligde şampiyonluğa oynayacak bir takımın kurulması için iyi bir yönetimin oluşturmasını bekliyoruz” dedi.

GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Kulübün geleceği yönündeki görüşlerini aldığımız Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş, şehrimize yeni atanan valimiz ile görüştükten sonra kulübün geleceğinin netleşmeye başlayacağını ifade etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete