SPOR

Petrolspor, Bolu'da güç depoluyor

2. Kamp dönemiyle yeni sezon hazırlıklarına devam eden 3. Lig temsilcimiz TPAO Batman Petrolspor Teknik Direktör M. Reşit Akçay nezaretinde güç depoluyor.

Petrolspor, Bolu'da güç depoluyor
07-08-2023 09:50
07-08-2023 12:08
BATMAN
Google News

Kırmızı-Beyazlı takımın tecrübeli oyuncusu Akın Akman, taktiksel olarak çok iyi seviyeye geldiklerini belirterek, "Her gün yeni bir şey öğreniyoruz. O taktikte sadık kaldığımız sürece bence çok daha büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum" dedi.

TPAO Batman Petrolspor, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlı takım günde çift antrenmanla güç depoluyor. Kamp yaptıkları otelin sahasında akşam antrenmanını gerçekleştiren kırmızı-beyazlı ekip ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışma yaptı.

"ÇOK İYİ HAZIRLANIYORUZ"

Rekabetin başarının en büyük anahtarı olduğunu ifade eden tecrübeli futbolcu Akın Akman, "Dediğim gibi tam performansını veriyorsun. Hiçbir zaman yarım oynayamıyorsun. Her zaman full olmak zorundasın. Bence bu bize başarıyı getirecek. Dediğim gibi çok iyi hazırlanıyoruz zaten taktiksel olarak çok iyi seviyeye geldik. Her gün yeni bir şey öğreniyoruz. O taktikte sadık kaldığımız sürece bence çok daha büyük başarılara imza atacağımızı düşünüyorum” şeklinde konuştu. (Bayram Ayhan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?