SPOR

PETROLSPOR BUGÜN TOP BAŞI YAPACAK!

Spor-Toto 3. lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz Petrolspor’un devre arası kampı kendi tesislerinde bugün başlayacak.

PETROLSPOR BUGÜN TOP BAŞI YAPACAK!
17-12-2015 19:59
Google News

Ligin ilk yarısını 20 puanda ve 14. sırada tamamlayan Petrolspor ikinci yarı hazırlıkları için Batman’da kamp programına bugün yapacağı idmanla başlayacak.

Petrolspor kulübü 2. başkanı Hayrettin Gülmez, gazetemize yaptığı açıklamada, futbolcuların dört günlük iznin ardından teknik direktör Cengiz Seçsev yönetiminde kamp programına başlayacağını söyledi. 

TRANSFERE BAŞLANDI

Kadroda eksik mevkileri tamamlamak için transfer çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Gülmez şöyle konuştu. “Kısa sürüde eksiklilerimizi gidermek için çalışıyoruz. Kadromuzda bulunan 23 futbolcu arkadaşımız Batman’da toplanacak. Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda gönderilecek futbolcular ile yeni alacağımız futbolcuların isimlerini netleştireceğiz. Önümüzdeki hafta içerisinde bütün transferleri kamuoyunu ile paylaşacağız.” dedi.

5 FUTBOLCU ALINACAK

Ligini ikinci devresine güçlü girmek için kadromuza 5 yeni transfer yapılacağını belirten 2. Başkan Hayrettin Gülmez, “Nokta transfer yapacağız. 20’ye yakın futbolcuyla görüşüldü. 5 futbolcu ile prensipte anlaşıldı. Anlaşma yaptığımız isimleri önümüzdeki hafta açıklayacağız.” İfade etti.

2. KAMP ANTALYADA

Bugün Batman’da toplanacak olan kırmızı-beyazlı ekip, 10 günlük çalışmadan sonra futbolcularına 2 gün izin verecek. 28 Aralıkta Antalya Limak otelde 2 etap kamp çalışması yapacak olan Petrolspor 10 Ocak’ta deplasmanda karşılaşacağı Sandıklıspor maçı için Afyon’a gidecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete