SPOR

Petrolspor bugün top başı yapıyor

2. lige yükselen Batman Petrolspor sezon hazırlıklarına Cumartesi günü yapacağı idmanla start veriyor.

Petrolspor bugün top başı yapıyor
16-07-2022 15:16
16-07-2022 15:53
BATMAN
Google News

TPAO tesislerinde saat 18.00’de ilk idmana çıkacak olan Petrolspor’un yeni transferleri de hazır bulunacak. Teknik direktör Ahmet Yavuz nezaretinde çalışmalara başlayacak olan Kırmızı-Beyazlı ekip, 25 Temmuz’a kadar Batman’da çalışmalarını sürdürecek.

2. ETAP AFYON’DA

2. etap kamp çalışmalarını Afyon Karahisar’da yapacak olan Petrolspor kamp dönemi sonuna kadar transferlerini tamamlayacak. Sezon öncesi kampın verimli geçmesi için yoğun bir çalışma temposuna girdiklerini belirten Petrolspor yöneticileri, “Şu ana kadar 19 futbolcu ile sözleşme imzaladık. Kamp dönemin sonuna kadar 6 transfer daha yapmayı planlıyoruz. Teknik heyetimizin vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceğiz. Kurduğumuz kadroya ve teknik heyetimize güveniyoruz. Şu anda 10 numara oynayacak bir oyuncu ile bir santrafor arayışımız sürüyor. Bize güvenenleri mahcup etmemek için ve Petrolspor’un ligde kalıcı olabilmesi için çok çalışıyoruz.” şeklinde açıklamalarda bulundular.

19 FUTBOLCU İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Petrolspor Yönetimi şuana kadar iç ve dış transferde, Cihan Şentürk, Yunus Emre Genç, Hüseyin Elma, Ramazan Işık, Şahin Şafakoğlu, Ali Fırat Okur, Semih Tek, Serkan Yıldız, Okan Toprak, Ebu Sıddık Çelik, Mehmet Küçükdurmuş, Emre Şahin, Berat Satılmış, Berkay Ceylan, Bedran Ekin, Azad Çakar, Anıl Gir, Umut Çakar ve Berkant Kök ile anlaştı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete