SPOR

PETROLSPOR BUGÜN TOPBAŞI YAPIYOR

Batman Petrolspor, yeni sezon hazırlıklarına bugün kendi tesislerinde yapacağı çalışma ile kaldığı yerden devam edecek.

PETROLSPOR BUGÜN TOPBAŞI YAPIYOR
05-08-2015 20:02
Google News

Spor Toto Üçüncü Lig Üçüncü Grup’ta mücadele eden Batman Petrolspor, 2015-16 Futbol sezonu’nun başlamasına sayılı günler kala, çalışmalarına aynı hızla devam ediyor.

Hafta başında Bolu kampından dönen Orhan Kapucu ve öğrencileri, 3 günlük aranın ardından bugün yine top başı yapacak.

Bolu’da oldukça verimli bir kamp dönemi geçiren kırmızı-beyazlı futbolcular, forma kapma savaşlarını Batman idmanlarında da sürdürecekler. Petrolspor’lu futbolcular saat 18.00’da yeni sezon hazırlıklarına Orhan Kapucu yönetimindeki idmanla kaldıkları yerden devam edecekler.

‘FARKLI BİR TAKIM İZLETTİRECEĞİZ’

Bolu kampında oynadıkları hazırlık maçlarıyla futbolculardaki eksikleri görme fırsatı bulan Orhan Kapucu,  kentte devam edecekleri hazırlıklarında oldukça verimli geçebileceğini söyledi.  Bolu kampının iyi geçtiğini belirten Kapucu, ligin başlamasıyla Sandıklıspor’un karşısına tam anlamıyla hazır olarak çıkacaklarını belirtti. Kapucu, “Bu sezonda taraftarlarımız ve sporseverler çok koşan, pres yapan sahada mücadele eden bir takım izlettireceğiz. Ben öğrencilerime güveniyorum. Zorlu bir lig maratonu bizleri bekliyor. Alnımızın akıyla sezonu bitireceğimize inanıyorum.” İfadelerini kullandı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete