SPOR

PETROLSPOR, BURSA DEPLASMANINDA

Spor Toto 3. Lig’de mücadele eden Petrolspor, son dört maçta 10 puan toplayarak moral buldu. Çıkışını devam ettirmek isteyen Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, bugün Yeşil Bursaspor deplasmanında da mutlak 3 puan için oynayacak.

PETROLSPOR, BURSA DEPLASMANINDA
28-03-2017 18:22
Google News

Yeşil Bursaspor ile deplasmanda bugün saat 15.00’de karşılaşacak olan Petrolspor, hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyecek. Son dört haftada oynadığı müsabakalardan 10 puan çıkarmayı başaran Kırmızı-Beyazlı Temsilcimiz, Yeşil Bursaspor karşılaşmasından da galip ayrılarak çıkışını sürdürmeye çalışacak. Öte yandan Petrolspor, Lig’de 28’inci haftayı geride bırakarak 37 puanla 11’inci sırada yer alıyor.

“TAKIM İÇİ UYUMU YAKALADIK”

Lig’de son dört haftada Petrolspor’un oldukça iyi bir çıkış yakaladığını belirten Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Yeşil Bursaspor karşılaşmasında da takımın mutlak 3 puan için sahaya çıkacağını ifade etti. Takım içi uyu sağladıklarını söyleyen Ceviz “Son haftalarda aldığımız güzel sonuçları bir sonraki maçlarımızda da sürdürmeye çalışacağız. Şu anda takımın morali oldukça yerindedir. Takım içi uyumu yakaladık” dedi.

MAÇ CANLI YAYINLANACAK

Ligin 29. haftasında Yeşil Bursaspor deplasmanına çıkacak olan Kırmızı-Beyazlı Temsilcimizin maçı Bursa TV’den sporseverler canlı olarak naklen izleyebilecek. Böylelikle Batmanlılar kendi takımını deplasmanda da takip edebilecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete