SPOR

PETROLSPOR, BURSA YOLCUSU

İlimizi 3. ligde temsil eden Petrolspor’da Sportif Direktör Tarık Yurttaş, geçen haftaki mağlubiyeti Orhangazi maçıyla telafi etmek istediklerini söyledi.

PETROLSPOR, BURSA YOLCUSU
08-02-2018 20:02
Google News

TELAFİ PEŞİNDE
Kemerspor karşısında şansız bir şekilde yenildiklerini belirten Sportif Direktör Tarık Yurttaş, “Kemer maçı artık geride kaldı. Play-Off iddiası olan bir takımız. Orhangazispor ise kümede kalma mücadelesi veriyor. Zor ve çekişmeli bir maç olacak. Geçen haftaki mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. Umarım bu haftayla birlikte bir çıkış yakalarız" diye konuştu.
CELAL AMELİYAT OLDU
Kemerspor maçının son dakikalarında burnu kırılan Celal, dün Batman Medikalpark Hastanesinde ameliyat oldu. 10 güne kadar evde tedavi görecek olan başarılı futbolcu Celal Aras, daha sonra takım ile birlikte idmanlara çıkacak. 1 ay sahalardan uzak kalacak olan Celal Aras’ın tekrar takıma katılması sabırsızlıkla bekleniyor. 
TAKIMA GÜVENİYORUZ
12 maçlık yenilmezlik serisini Kemerspor maçında yitirdiklerini belirten Petrolspor Asbaşkanı ve Basın sözcüsü Fatih Ceylan, “Kaptanlarımızdan Halil Aşut’un babasının ani vefatı takımı derinden üzdü. Futbolcular maç arifesinde böyle bir olayın etkisinde kaldı. Kemerspor artık geride kaldı. Kalan tüm maçlara final havasında çıkıyoruz. Orhangazispor kümede kalma mücadelesi veren bir takım bizimde play-Off idamız var. Zorlu ve çekişmeli bir maç olacak. Orhangazispor karşılaşması Bursa’da oynanacak. Yönetim olarak takıma güveniyoruz. Bu maçı kazanıp, yeniden çıkışa geçeceğiz.” Şeklinde konuştu. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete