SPOR

Petrolspor, Bursa yolcusu

2. Lig Beyaz Grup Lideri Batman Petrolspor, ligin 3.haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak.

Petrolspor, Bursa yolcusu
08-09-2022 17:25
08-09-2022 17:27
BATMAN
Google News

Cumartesi Günü saat 19.00’da oynanacak karşılaşma için Cuma Günü sabah saatlerinde havayolu ile İstanbul’a sonra Bursa’ya geçecek olan Petrolspor, yapacağı ter idmanından sonra otelde kampa girecek. Ligin ilk iki haftasında aldıkları galibiyetleri perçinleştirmek için Bursa maçına kilitlendiklerini belirten Petrolspor Kulübü Başkanı Abdulvahap Akbaş “Ekonomik sıkıntı dışında kulübümüzde sıkıntı yok. İnşallah ekonomik sıkıntılarımızı en yakın zamanda gidereceğiz. Kurduğunuz takıma güvenmeyenler vardı. Ama ligin ilk iki maçında alınan galibiyetler ve ortaya konulan futbol ile iyi bir takım olduğumuzu herkese gösterdik. Bursaspor maçını da kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

TAKIM RAYINA OTURUYOR

Sezon öncesi olmasına rağmen takımın uyum içinde olduğunu belirten Başkan Akbaş, “Santrafor Mehmet Küçükdurmuş dışında sakat ve cezalı oyuncumuz kalmadı. Aramıza yeni katılan 2 oyuncumuzda takıma çabuk uyum sağladı. İlerleyen haftalarda sahada iyi mücadele eden bir takımın yanında göze hoş gelen futbolda sahaya yansıtacağız” dedi.

TARAFTARA ÇAĞRI

Bursa ve çevresinde yaşayan Batmanlılara da seslenen Kulüp Başkanı Akbaş, “Seyirci desteğine her yerde ihtiyacımız var. İnanıyorum ki, Bursa İstanbul ve Kocaeli’nde yaşayan Batmanlılar bizleri yalnız bırakmayacaktır. Karşılaşma, Cumartesi Günü saat 19.00’da oynanacak. Bu maçı kazanıp, yolumuza devam edeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete