SPOR

PETROLSPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Batman Petrolspor, 2018-2019 sezonuna 16 Mayıs Şehir Stadında yaptığı ilk antrenmanla start verdi.

PETROLSPOR ÇALIŞMALARA BAŞLADI
16-07-2018 16:39
Google News

Pazar günü saat 18.30’da 16 Mayıs Şehir Stadına düzenlenen sezonun ilk antrenmanına Vali Ahmet Deniz,  Kulüp Başkanı Ekrem Konaç, taraftarlar ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

TEKNİK EKİP GÖREV BAŞINDA

Sahaya çıkan kırmızı-beyaz ekibimiz, antrenman öncesinde toplu fotoğraf çektirdi. Sezonun ilk antrenmanında Teknik Direktör Mehmet Ak eşliğinde dayanıklılık artırıcı çalışmalar gerçekleştirdi. Çeşitli parkurlardan oluşan dayanıklılık koşusu yapan oyuncular, dar alanda pas çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı.

“İNŞALLAH PETROLSPOR HAKETTİĞİ YERDE OLACAK”

Antrenman öncesi konuşma yapan Vali Deniz “İlk antrenmana hayırlı olsun dilemek için geldik. Bütün çabamız, gayemiz inşallah Petrolspor hak ettiği yerde olacaktır. Biz her türlü desteğe hazırız. Bu takımın şampiyon olması için herkesin sahip çıkması lazım” dedi.

"BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Antrenman öncesinde Başkan Ekrem Konaç,  futbolculara başarılar diledi. Konaç, “Zorlu bir sezon bizleri bekliyor. Bizde takım olarak bu zorlu sezona tüm gücümüzle hazırlanıyorum. Herkesin istediği şampiyon bir takım kurduk. Birkaç eksiğimiz daha var onları da bu önümüzdeki hafta içerisinde giderdikten sonra takımımız tam anlamıyla oturmuş olacaktır. Bu sene taraftarımızın desteğiyle de başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

“3 TRANSFER DAHA YAPILACAK”

Takımla şehrin bütünleşmesi gerektiğini belirten Teknik Direktör Mehmet Ak, “Sezon öncesi ilk antrenmanımızı taraftarımızla birlikte yaptık. Takıma 3 transfer daha yapılacak eksik olan bölgeler tamamlanacak. Biz elimizden geleninin en iyisini yapacağız. Takımla şehrin bütünleşmesi gerek bizleri hiç yalnız bırakmasınlar” dedi.

TARAFTAR SAHADAYDI

Sezon öncesi ilk kampını yapmak için 16 Mayıs Şehir Stadına gelen kırmızı –beyazlı ekibi, taraftar yalnız bırakmadı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanı tezahüratlarla destekleyen taraftarlar, bu sene umutlu olduklarını belirttiler. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete