SPOR

PETROLSPOR ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDİ...

PETROLSPOR ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDİ...

PETROLSPOR ÇALIŞMALARINA ARA VERMEDİ...
10-10-2014 20:14
Google News

Spor Toto 3. Lig'de ertelenen maç sonrası antrenmanlarına ara vermeden devam etti.

Batman’da çıkan olaylar nedeniyle yarın oynanması gereken Adliyespor maçının Futbol Federasyonu tarafından ertelenmesiyle birlikte Petrolspor çalışmalarına ara vermeden devam etti. 

Teknik Direktör Erdal Alpaslan yönetiminde, TPAO Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, sakat olan Güven ve Emre Aktaş takımdan ayrı çalışırken, diğer futbolcuların yeni teknik direktörün gözüne girebilmek için yoğun çaba harcadıkları gözlendi.

NİĞDESPOR MAÇINI DÜŞÜNÜYOR

Ligde istenilen sonuçları alamayan Petrolspor gelecek hafta Cumartesi günün karşılaşacağı Niğde Belediyespor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Teknik direktör Erdal Alpaslan, “Çarşamba gününden itibaren takımla birlikte çalışmalara başladık. Bu kısa dönem içerisinde takımı tanımaya çalıştık. Yetenekli ve tecrübeli futbolculardan kurulu bir takımımız var. Bu takımda tek eksiklik motivasyon. Bu futbolcuların bu ligde yenemeyeceği bir takımın olmadığını düşünüyorum. Futbolcuların tek eksiği motivasyon ve özgüven. Bunuda Niğde belediyespor maçına kadar tesis edeceğiz.” Şeklinde konuştu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
8 Mayıs 2024 e-gazete